Реклама / Ads
5| 5360 |05.11.2015 МИСТЕРИИ

Баракова в шок, пращат й SMS-и заради "великия Волен"

.
Телефонът на Баракова, Булфото
Заплахи и обиди валят от няколко дни на телефона на независимата депутатка Ана Баракова. А причината е влизането й в парламентарната комисия, която разглежда искането за свалянето на имунитета на Волен Сидеров.
 
"Баракова, ти си срам и позор за българския парламент. Не може нищожество като теб да определя съдбата на великия Волен", гласи съобщението, изпратено на мобилния на депутатката.

Заплахите започват около 17 часа всеки ден и продължават до полунощ, а и след това.

Баракова е сериозно притеснена от заплахите и е уведомила ръководството на парламента. Тя обмисля дали да подаде жалба до МВР заради телефонния терор.

Тормозът започнал, когато партийната телевизия "Алфа" излъчила телефона на народната представителка в ефир. Явно именно тогава най-върлите привърженици на Волен Сидеров са си записали номера й.
И Ана Баракова и тя – ще решава за имунитета на Сидеров
28 окт 2015 11:00
57

На телефона си Баракова получила заплахи от 4 различни номера. На първия отговаря г-н Севдалин Стоев. Той обаче е категоричен, че никога не е изпращал такива есемеси. С него живеели само възрастните му родители, така че той не вярва някой да е злоупотребил с телефона му. Г-н Стоев твърди, че няма нищо общо със Сидеров и партия "Атака".

Зад втория номер стои мъжки глас, който само мълчи. Зад третия - горещ привърженик на Волен Сидеров и партия "Атака". Той е категоричен, че SMS-и никога не праща, но наистина е звънял на Баракова, за да й потърси сметка защо е гласувала за свалянето на имунитета на Волен. Баракова обаче не му вдигнала.

По същият начин я е търсил и притежателят на четвъртия номер, който също се представя като привърженик на Сидеров и "Атака". И той искал обяснение от Баракова, заради позицията й в парламентарната комисия, но тя не му вдигнала телефона. Затова пратил SMS.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6632 |04.11.2015 Веднъж на 100 години: Земята потъва в мрак след слънчево изригване . 92| 32072 |04.11.2015 Кадиев: Горанов с 2 хил. лв не може да си гледа децата, а полицаите с 900? . 9| 7094 |03.11.2015 Павел Глоба: Европейският съюз се разпада . 6| 8358 |02.11.2015 Българин от Гоце Делчев пак е най-силният МЪЖ В САЩ!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads