Реклама / Ads
9| 16108 |06.01.2011 МИСТЕРИИ

КРЪВ ЩЕ ИЗВАДИ нова партия на хоризонта

.
Соня Заварчик не се нуждае от представяне. Тя е една от първите ни екстрасенси, които се появиха на екрана на Канал 2001 и оттогава насам името й не е било опетнено с нито един скандал.
 
Работи скромно и самоотвержено като ясновидец и лечител на душевни драми. През вратата й са минали какви ли не житейски истории, пълни с тежки заболявания и омерзителни човешки постъпки, но това не я е накарало да намрази хората, а напротив – продължава всеотдайно да им помага. Гони единствено кандидатите за зла магия и им заповядва да забравят телефона й. Самата тя има тежко детство и буквално е била жертва на омраза от страна на мащехата си, но и до днес е в чудесни отношения с брат си от втория брак на баща си. Всъщност става дума за небезизвестния Чуде Георгиев, който се прочу с притежанието на оспорваната картина на Моне. Соня е катего¬рична, че картината е творение на класика и подкрепя брат си в доказването на истината. Мнозина се интересуват защо се е кръстила Заварчик, но и това не е самозвано име. Провиделката не само е работила дълги години като заварчик и специалист в тази област, но е и носител на отличия в професията. Какви са предсказанията й за 2011-а е въпрос, кой¬то вълнува много хора. Ето нейната прогноза само и единствено за „Торнадо”.

Нелека ще е и 2011 г. Предстои преструктурира¬не в целия свят. Надмощие ще имат страни с голяма територия и население като Китай, Япония, Индия и Русия. Те ще дирижират политиката. Европейският съюз е пред сериозна дилема. Дълговете се натрупват, а възвращаемост няма. Постепенно до 2012 г. , колкото и невероятно да изглежда, ЕС ще стигне до фалит.
Природни бедствия ще продължат и тази година в целия свят. Пълен срив на Америка 2011 - 2012 г. Лоша година за Обама Подем на долара, с напечатването на банкноти от средата на юли 2011 г. в Америка предстоят нови икономически и социални сблъсъци, недоволства, стачки и избори. За България 2011 г. е кармична и преломна, ще бъде подложена на сериозни проверки и изпитания от висшия разум. Ще има равносметка и ново начало, съпроводени от сблъсъци - вътрешни и външни. Време на отсяване доброто от злото. Кризата в България е изкуствена. Парите са препрани и изнесени, много бивши и сегашни управници ще избягат от страната. Няколко банки ще фалират Положението на народа няма да се подобри, става все по-лошо и по-трудно за обикновените хора и пенсионерите. Безработицата ще нараства.

Инсултите и инфарктите - също. Масово младите ще търсят препитание извън пределите на страната. Истинските виновници няма да бъдат осъдени, а техните сателитни бушони ще бъдат вкарани в затворите с леки режими. Кражби, кръв, убийства, смърт, нови болести, лъчения, както и конспирацията за унищожение чрез контрол на съзнанието с психотронни средства и методи, като минигенератори на места, където се събират много хора, ще тормозят подсъзнанието. Ще има генератори по покривите на сградите - за излъчване на честоти, увреждащи психически и физически населението. Също и диверсия с химични вещества, които нанасят поражение и увреждане на човешкото ДНК, ще продължат и през 2012-а. От 2014 г. руса жена ще изведе България от този ад Днешното правителство няма да изкара мандата си.

Народът загубва доверие в него поради страховете на премиера да се изправи с лице към истината и нелоялността на назначените от него управляващи. Тежка и рискова година за Бойко Борисов. Битката за ново правителство няма да е нежна, а кървава. БСП, с нейните коалиционни партньори, няма да успеят на изборите. Народът няма да гласува за тях, както и за „Атака”и ДПС, въпреки сдруженията им с левите коалиционни партии. Нова партия ще изгрее на хоризонта, с качествени и достойни професионалисти – лоялни и неопетнени през периода на прехода, които ще са с нагласата за просперитет и подобряване на социалното и икономическото положение на страната и народа. Климатът Температурите няма да достигнат минус 30 градуса, както ни плашат синоптиците с прогнозите си. Зимата ще е в нормалните градуси - къса и суха. Ще имаме ранна пролет, дълго и горещо лято. Два силни земни труса и пет леки за страната. Бедствията ще са по-поносими от 2010 г. 2011-а ще е плодородна. На отделни места от градушки ще пострада пшеницата, но плодове и зеленчуци ще има в изобилие. Богат гроздобер.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 15488 |27.12.2010 Извънземни тайни разсекретени в Нова Зеландия . 19| 21349 |27.01.2009 По кръвната група ще ги познаете . 46| 11623 |28.11.2008 Американски сайт открадна новата роза на БСП!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads