Реклама / Ads
19| 21347 |27.01.2009 МИСТЕРИИ

По кръвната група ще ги познаете

.
Хората с кръвна група АВ са чувствителни; с В - импулсивни и недисциплинирани; с А - затворени, срамежливи и резервирани, а с нулева - манипулативни, авторитарни, но с широки пръсти.
 

Хората, чиято кръвна група е АВ са родени лидери: и духовни, и религиозни. Те са много дипломатични и тактични, умеят да се сближават с околните, а чувството им за справедливост и морал е силно изострено. Тези хора са твърде чувствителни, лесно се обиждат и трудно забравят. Притежават богат темперамент, но са и противоречиви. Настроението им варира, а околните не знаят как да се държат с тях, тъй като реакциите им нерядко са непредвидими. В отношенията си те са искрени, винаги казват истината, дори и да не е особено приятна. Не понасят погазването на човешкото достойнство. Чувстват се добре навсякъде, могат да живеят както в града, така и на село. Предпочитат да бъдат сред хора, защото изолацията ги изкарва извън релси. Не се интересуват от парите, дори проявяват небрежно отношение към тях. Всичките им действия са в името благородни цели. Имат прекрасни организаторски качества.

Подходящи професии за тях са: адвокат, преподавател, свещеник, социален работник, професии, свързани с изкуството.  

Хората, чиято кръвна група е В са много магнетични и обаятелни. Лесно приспособими са, обичат да контактуват, минават за непоправими оптимисти и големи мечтатели. Талантливи и практични са, проявяват независим характер. Не обичат законите, ограниченията и установените правила и непрекъснато ги пренебрегват. Не умеят да пазят тайна, понякога са непредвидими в своите действия, импулсивни и недисциплинирани. Имат силно развита интуиция и са способни да задълбочен анализ. Притежават много и разностранни таланти и интереси, най-вече в областта на изкуството и човешките взаимоотношения. Обичат да контактуват с много и различни хора. Умеят да говорят добре пред публика, а са и родени психолози. Умеят да изслушват и да дават съвети. Увличат се по окултните науки.

Най-подходящи професии за тях са: психолог, психиатър, журналист, политик, юрист, детектив. krav.jpg

Хората, чиято кръвна група е А обичат реда и хармонията. Те са умерени и сдържани, умеят да контролират чувствата си, дискретни и винаги вежливи. Обичат установеният ред, поддържат го и спазват наложените правила. При изпълнение на служебните им задължения са много старателни и внимателни, изпипват всичко да последния детайл и в този смисъл са перфектните служители: работливи и перфекционисти. Добре работят в екип, не са конфликтни, но за сметка на това са обидчиви и злопаметни. Тези хора са много чувствителни и сантиментални, но имат проблем с изразяването на чувствата си. Доста са затворени, срамежливи, резервирани и търпеливи. Ако все пак ги предизвикат, умеят да отстояват своето и да се защитават. По отношение на парите са доста пресметливи и стиснати. Не харчат пари за каквото и да е. Винаги си правят точен разчет на средствата, с които разполагат и кътат пари за черни дни. Обичат интимния си свят и умеят да го пазят. Кръгът им от близки приятели е ограничен и добре подбран.

Най-подходящите професии за тях са икономист, финансист, счетоводител, банкер, търговец.  

Нулевата кръвна група е доста разпространена. Хората с такава кръвна група са много общителни, лесно създават контакти и имат много познати и приятели. Не понасят самотата – тя ги прави нервни и ги депресира. Весели и забавни, те бързо се превръщат в душата на компанията. Обичат да работят в колектив, уважават и ценят колегите си, но и да налагат мнението си. Тези хора са амбициозни и много упорити, умни и проницателни. Имат мащабно мислене и винаги пропускат детайлите. Изключително адаптивни, те бързо и лесно се приспособяват към всичко, което животът им предлага. Обичат и умеят да манипулират хората, за да постигнат целите си. Тези хора са наясно с това, което искат от живота и умело използват всички средства за да постигнат целите си. Умеят да управляват, при това добре, но стилът им е авторитарен. Добре се справят с финансовите операции, но обичат и да харча при това с размах.

Подходящи за тях са всички професии, при които се контактува с хора: журналистика, политика, банково дело, търговия, право.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 15513 |14.01.2009 Ам-Гъл: За мен и Бойко само хубави неща, останалите ги о....раме . 12| 13073 |10.01.2009 Българка не спи от 1982 г. . 4| 12778 |11.01.2009 В годината на Бика процъфтяват активните, здравите и пестеливите . 16| 12932 |30.12.2008 Три труса и катастрофи през 2009-а

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads