Реклама / Ads
8| 24216 |24.11.2009 МИСТЕРИИ

Махатмите от Шамбала ни пускали предупредителни пиктограми

.
Някой се опитвал да ни дава информация с числа и житни кръгове. Имало и фигури на скорпиони, а това било олицетворение на смъртта, следователно давало се знак, че земята я грозяла опасност.
 

БАН с извънземни не се занимава.
Има обаче интерес от мен към темата, има и система за разчитане на знаци и символи, когато двама души не се разбират помежду си, те си рисуват рисунки, обяви по НТВ Лъчезар Филипов ученият от Института за космически изследвания на БАН, който разчитал информация, получена от извънземни същества.  Пиктограмите се правели във вид на житни кръгове, които не били дело на хора.

Мариана Везнева (архитект, феномен и учен-изследовател, известен автор на езотерична литература), която също беше в студиото на "Здравей България", започнала системно да се занимава с разчитане на житни кръгове и пиктограми преди няколко години. Тя беше категорична, че някой се опитвал да ни дава информация с числа. Имало и фигури на скорпиони, а това било олицетворение на смъртта, следователно давало се знак, че земята я грозяла опасност. Докато се занимавала с разчитане на пиктограми, тя установила, че има емпатична връзка с въпросните същества. Те се казвали "Махатмите от Шамбала" и пускали пак по този начин писма. Сега разказали, че ни предстоят големи бедствия и искат да ни помогнат. Те правели житни кръгове, без да счупват стъблата, без да разпиляват зърната.


знаци от извънземни - житни кръгове

Аз съм убеден, че съществува извънземен разум, категоричен беше Филипов. Имало трима-четирима души от БАН, имащи интерес към тези фигури, а другите се страхували да не бъдат осмени, особено в тази ситуация, когато всички нападат академията.

Отговорът на извънземния разум за икономическата криза бил, че докато човечеството не се развие с двете си полукълба и не престане с войните, винаги ще бъде подложено на опасности. "Аз и без да съм махатма, мога да ви дам този отговор", възкликна Милен Цветков. "Трябва да съм сигурен, че сте вие", отговори Филипов.

Усилията ни трябва да вървят към позитивно мислене
, пазене на природата и друг начин на живот, тогава ще бъдем здрави и няма да има нужда от ин витро, трансплантации и пр., обясни Везнева.

Аз не съм убеден, че това са махатми, виждам само, че се подава информация. Науката се намеси, за да не попадне тази информация в ръцете на секти. Затова искаме да влезем ние, а подобно нещо не се прави единствено в България. От вчера Филипов получил много писма от чужбина.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 13723 |17.03.2009 Няма вече "господин" и "госпожа"! Как сте, другари? . 29| 13170 |11.03.2009 Премълчаната реплика на Станишев пред Евронюз . 29| 8560 |11.03.2009 Една трета „античномакедонски” гени имат югозападните ни съседи. Блазе им! . 6| 10232 |08.03.2009 Изнасилвач стана герой на пиеса, още преди да влезе в съда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads