Реклама / Ads
1| 7202 |31.05.2017 МИСТЕРИИ

М. Малеева: Всичко, което Бойко прави, е нагласено

.
Мануела Малеева
Мислех да не пиша повече за Бойко тенисиста, но ужасно се издразних на един коментар как турнира, който Бойко печели не бил нагласен. Всичко, което Бойко прави е нагласено. Да беше само в тениса нямаше да е толкова страшно.
 
Страшното е, че цялото му управление е такова. И някои дето си мислят, че се разказват легенди за това как си е повярвал, че може да бие Маги и Бекер…ами не е легенда, а съвсем истинска история. И това също е много страшно.

Но в крайна сметка някои запазват достойнството си и не се страхуват да победят (за сега само на тенис един нагласен министър-председател. Радвам се, че аз съм от тази страна на мрежата.

 

А ето я и историята споделена накратко от майка ни:


„Случаят с г-н Борисов, Маги и Бекер е следният: голям спонсор организира верига от мачове по двойки. Наградата за победителите е да играят срещу Маги и Бекер. Г-н Борисов решава да се включи. Не може, му казват организаторите. Той настоявал. Организаторите нарушили регламента. Пуснали г-н Борисов с наш шампион срещу Маги и Бекер. Уговорката била г-н Борисов да поведе и да се оттегли, под предлог, че му се налага да напусне. Да, ама не! Маги губели 1-4, отвън сочат на г-н Борисов часовниците си в знак, че „закъснява“ занякъде, той обаче не излизал!? Е, смятал е, че ще победи Маги и Бекер!? Той нали винаги бие?! Срещу него, обаче, този път имало противници с достойнство, които се борят за името си всеки ден и по всякакъв повод. И естествено, без дори да пролеят капка пот, победили. И тук дошло най-лошото – г-н Борисов поздравил с победата Бекер, но Маги – не… Не бях там. „Слагането“ пред нашенските големановци винаги ми е било противно и ме е срам да гледам сега как известни нашенци участват в подобни шегички…“

 

Мануела Малеева

Фейсбук

 

 

През 2014 г. Мануела Малеева попита: Кой е Красен Кралев?

 

Въпросът бе логичен защото малцина в спортния свят знаеха това име. "Кой е Красен Кралев?". Тенис легендата се опита с този въпрос да узнае какъв човек ще оглави спорта и защо Бойко Борисов го е избрал. Тя зададе лаконичния въпрос в профила си в социалната мрежа Facebook с идеята да получи изчерпателна информация от приятелите си. За нула време различни лица й се притекоха на помощ и започнаха да споделят информация за човека от Варна. Почти всички мнения обаче бяха негативни, а някои от тях и доста крайни. В разговора се включи и майката на сестри Малееви - Юлия Берберян, която обширно обясни положението в спорта. И категорично заяви, че спортното министерство трябва да бъде закрито! В заключение на разговора и от събраната информация Мануела Малеева обобщи: "Майко, да, това сме го говорили доста и знаеш, че съм съгласна с теб. Засега това министерство няма да бъде закрито, защото има още много да се краде...гадно ми е!".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6538 |12.04.2017 Хотят ли русские дружбы? Едно предаване което казва всичко . 7| 6250 |25.01.2017 Уволниха чиновник заради шега с Бойко Борисов . 48| 12098 |08.09.2015 Проф. Божкова: Бойко, моля те, стани и патриарх!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads