Реклама / Ads
0| 6030 |19.05.2014 МИСТЕРИИ

Очаква ни спокойна и хармонична седмица

.
Тази седмица ще е една от най-спокойните и приятните заради хармоничните аспекти между планетите. Преминаването на Слънцето в Близнаци и директното движение на Марс ще спомогнат за подобряване на отношенията ни и ще станем по-инициативни.
 

Това прогнозира Михаил Преображенски, за електронното издание pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман". В прогнозата си руският астролог твърди, че в почти всичките седем дни състоянието на биосферата ще остане благоприятно. Най-много приятни емоции ни очакват в петък, а само в сряда вечер напрегнатите аспекти ще преобладават.

От сряда ще се чувства влиянието на тригона между Юпитер и Сатурн. Това е един от най-благоприятните аспекти. Цикълът между тези две планети в астрологията се счита за един от най-важните, тъй като до голяма степен от него зависи 20-годишната динамика на социалните и икономическите процеси, обяснява астрологът. През тези 20 години такъв аспект се формира само два пъти. Това ни дава шанс да се възползваме от натрупания опит, знания и материални средства, добавя Преображенски.

През първите два дни от седмицата ще сме по-статични. Слънцето ще е в последните градуси на Телец, а Марс „увисва“ на 10 градуса във Везни при преминаването от ретроградно в директно движение във вторник. Това ще има много силно влияние върху нас, твърди руският астролог.

В тези дни е важно да се изпълнят тези задачи, от които зависи по-нататъшното ни развитие. Особено внимание следва да се обърне на финансовите дела и на дългосрочното планиране.

В сряда Слънцето преминава в знак Близнаци, чиято енергия ще съживи важни връзки, увеличавайки възможността за развитие на личната инициатива, уточнява Михаил Преображенски. Марс пък няма да е ретрограден от вторник и това ще спомогне за подобряване на отношенията, за постигането на нови договорености, за установяването на прости и ясни правила в личните и в колективни взаимодействия.

Най-благоприятното време за бизнеса е от четвъртък до края на седмицата. За това спомага хармоничният аспект на Юпитер и Сатурн, който ще е точен в събота. Увеличава се вероятността за намиране на надеждни инвеститори. Периодът е благоприятен за стартиране на печеливши проекти, коментира Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Понеделник сутринта, събота – за Овен, Рак, Везни и Козирог
Вторник вечер – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей
Сряда вечер и събота – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:
Понеделник сутринта – за Телец, Дева, Скорпион и Риби
Вторник, сряда сутрин – за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец
Четвъртък, петък сутринта – за Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 7865 |18.02.2014 Масов мор очаква Земята . 0| 11302 |05.01.2013 Какво да очакваме в годината на Змията . 7| 8378 |26.09.2012 Над 100 млн. ги очаква смърт заради климатичните промени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads