Реклама / Ads

22| 16316 |15.06.2015 МИСТЕРИИ

Секс-опортюнистката измести златотърсачката

.
Опортюнистки на плажа
Сексуалната опортюнистка е новият социален феномен. Сексът винаги може да се превърне в мощен инструмент за постигане на целите, ако се използва правилно. Тенденцията показва, че един от най-интимните човешки актове се е превърнал в средство за постигане на целите.
Ако вярваме на модерната психология, жената формира нов вид полови отношения, които се разграничават смело от златотърсачката. Новата женска порода използва сексуалната манипулация за достигането на своите цели, които в този случай изобщо не са обвързани с изпразването на портфейла.

Сексуалната опортюнистка вече е фокусирана в максималното покоряване на мъжката природа и все по-често се справя в начинанието си. Нейната основна цел е придобиването и обсебването на вашата личност. Благодарение на своята сексуалност, опортюнистката ще се разпорежда с вашите права, привилегии, социални и професионални сили, както и всичко друго, което може да й допадне. При тези жени, сексът се превръща просто в опция за стъпка напред в социалната йерархия.

Разликата между златотърсачката и опортюнистката най-често се изразява в желанията след половия контакт. Златотърсачката предлага своето тяло и очаква определени услуги, подаръци, както и достъп до по-красивия живот. Нейният таргет най-често е по-възрастен и не толкова привлекателен мъж, който би могъл да се превърне в спонсор на по-скъпи занимания. В този случай се налага онази популярна обществена тайна, която ни позволява да вярваме, че има млада и красива жена, която би могла да се влюби в 70-годишен мъж и неговото чувство за хумор.

Опортюнистката също използва сексуалните си умения, за да спечели вниманието на определен мъж, но те рядко са насочени към материалните облаги. Основната й мисия е да задоволи себе си, а след това да моделира мъжа по социално покорен начин. Опитните дами от този вид са по-жестоки дори и от най-разярената бивша. Причината? След като са успели да прелъстят и манипулират грешника, тяхната следваща стъпка е да се наложат в неговия личен живот и да се разпореждат с абсолютно всичко, включително и семейството. С получаването на всички морални и материални облаги, те започват да търсят следващия приемник, който би могъл да предложи повече. По тази причина ще забележите, че те скачат от цвят на цвят и търсят следващото ниво. След като са изсмукали всичко от приемника, те го изоставят и продължават със следващата жертва. След като основният таргет никога не е бил сексът, тези дами най-често успяват да се сдобият с абсолютно всичко, което сте притежавали. Краят на връзката идва със загубата на крупна сума пари, вещи, приятели, бизнес контакти и всичко, което би могло да представлява интерес за нея. Тя не просто къса с вас, а категорично ви заличава от списъка с приятели и познати. Какво по-хубаво да искате от това? Обикновено приключва връзката така, че вие да бъдете злодеят, лошият и негативен герой. Приятелите ви се настройват срещу вас, бизнес контактите ви губят уважението, защото са пили от същата отровена вода. Липсата на всякакъв морал и чест във въпросната дама ще допринесе и за семейните отношения, защото те никога не се интересуват дали сте обвързани или не, важното е да успеят да ви прелъстят и облъчат със себе си. Някои използват метода на драматизирането, други се представят на беззащитни, а трети просто създават трагедията, която би могла да събуди съчувствие дори и в най-коравите сърца. Достатъчно е да повярвате в тяхната трагедия, за да се превърнете и в тяхната поредната жертва.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 9469 |14.06.2015 Чудотворен извор в Ситово излекува раните на мъж . 4| 8208 |13.06.2015 Бермудският триъгълник върна кораб, изчезнал през 1926 г. . 6| 9095 |11.06.2015 Чудотворно място цери слепци и въздига духа! Да идем всинца! . 21| 6756 |09.06.2015 Гамизов: Очите на Самуил светят от ужас, племето ни пак е ослепено
Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ