Реклама / Ads
4| 13199 |23.01.2013 МИСТЕРИИ

Уран и Плутон вещаят още убийства

.
Още убийства, масови безредици и природни катаклизми вещаят звездите за следващите години.
 

Планетите Уран и Плутон в момента са разположени под прав ъгъл и това води до огромно напрежение. То ще е причината за нови атентати и посегателства над човешкия живот, прогнозира за „Всеки ден" астрологът Маргарита Паскалева.

В момента текат едни от най-тежките дни за човечеството, които са обосновани именно от разположението на Уран и Плутон. Планетите са точно под ъгъл от 90 градуса една спрямо друга. „Това ще приключи чак в средата на 2017 г. Дотогава можем да очакваме всичко", обясни Маргарита Паскалева. Тя прогнозира природни катаклизми, земетресения, екологични катастрофи, граждански протести, сблъсъци с властите и нови масови убийства като тези в Пловдив и софийския квартал „Гоце Делчев".

Има дори опасност от проблеми с ядрени централи, подобни на японската Фукушима, тъй като Плутон е планетата, която се свързва с ядрената енергетика. След нападението над Ахмед Доган астроложката предвижда атентат или опит за атентат над държавен мъж в края на април и началото на май. Той ще бъде повлиян от лунно и слънчево затъмнение, които ще станат едно след друго в рамките на няколко дни.

Причината за всичко това е, че Земята в момента се чисти от всичко старо и от целия боклук, натрупан през годините. Напрежението в такъв момент е огромно и трябва да намери отдушник. Често този отдушник е агресията, обясни Паскалева. Тя каза още, че няма как да се промени съдбата на един човек, защото още с раждането му е определена и неговата смърт. „Но когато знаем, че има риск, поне ще можем да вземем мерки", коментира още астроложката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 7368 |21.06.2011 Уран хвърля Кунева в медийна война . 8| 8054 |09.12.2010 Плутон покровителства Октопода в България . 7| 13399 |01.01.2008 Какво вещаят звездите в годината на Плъха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads