Реклама / Ads
14| 5076 |26.09.2019 МИСТЕРИИ

Волен Сидеров: Ликвидирам крадци и наркодилъри, махам и паяка, ако стана кмет

.
Волен Сидеров
Колегите ми казаха за кметските избори: „Айде най-после в състезанието между жени и полумъже да има един мъж“. Тези избори са различни от евроизборите. Там влияеха други фактори. ВМРО получи много власт благодарение на мен, след което започна да я използва в своя изгода. Военните под строй гласуваха за тази абревиатура. Сега ще има други резултати. Не във всичко съм подкрепял Фандъкова. Искам да се спрат гей-парадите. Фандъкова ги подкрепя.
 

Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по НТВ.  Аз ще ги забраня, бидейки кмет. Ще махна тормоза с паяка. Синята и зелена зона ще бъдат преразгледани. Ще направя безплатен транспорт за пенсионери, ученици и инвалиди. Сега те се возят с намаление. Парното за многодетни семейства ще бъде намалено.

 

Прекратяваме договорите с частни фирми. Всички неустойки са детска приказка с това, което губим. Тези фирми гълтат стотици милиони за чистота и ремонти. В Москва живеят две Българии и половина е и е чисто. Ако София стане чисто като Москва, ще е идеално. Ще има ревизия на бюджета. Той не се разпределя добре. В ромските махали предвиждам кмет-ром.  Ако стана кмет ще създам истинска общинска полиция и за три месеца ще ликвидирам всички банди крадци и всички наркодилъри около училищата. На балотажа ще съм един от състезателите.

 

Ние сме известни като партия с улични прояви и митинги. Имаме намерение да внесем каквото е нужно заради случая Полфрийман. Съдът не е постъпил правилно освобождавайки един убиец, който не е платил на близките на убитото момче.

 

Съдия Калпакчиев трябва да получи санкция. Някои съдии си мислят, че са над всичко и над закона. Те стоят в сянка и задкулисие. Никой не знае този съдия как изглежда, защото е в сянка. 

Съюзът на съдиите не могат да спрат правото на хората за мнение. Съюзът на съдиите да си изтеглят изявлението си, то е малко неправилно. Тук става дума за фрапиращ случай. Възмущението е всеобщо. Надявам се, че живеем в правова държава.

 

Съдията понякога се поддава на корупция. И той е човек. При Полфрийман очевидно проблемът е съдията. Няма данни, които да говорят за поправяне при него. Има разминаване институционално и това е повод съдията да се разследва.

 

Моите възгледи за Русия се знае. Ако започнем да се преследваме за това, трябва да зачеркнем Конституцията. България си е сменяла ориентацията много пъти. Имало е политици, които са се обръщали. Колко хора завършиха Съветския съюз, а сега са такива големи Атлантици. Шпионаж трябва да влезе дейността на БХК. Има „Америка за България“. Едно беше шпионаж при социализма. Друго е сега. Трябва да се изчисти този член.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 6958 |24.07.2019 Сидеров: Обмислям дали да остана в парламента; Симеонов щеше да изолира ДПС, а те управляват . 6| 5788 |10.09.2018 Волен Сидеров заподозря заговор срещу премиера от хора от ГЕРБ, НФСБ и РБ . 21| 10852 |01.07.2018 Сидеров: Изказването на Цветанов за Русия и Китай е политически гаф . 14| 8796 |08.03.2018 Сидеров: Симеонов иска да върне турското робство, коалицията може и без него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads