Реклама / Ads
4| 7853 |19.12.2009 МИСТЕРИИ

Вселенска Коледна Мадона

.
Първата приета картина от Озарис – Сили на равновесие, за поздрав и обединение на народите без значение на нации и вери е Вселенска Коледна Мадона.
Текстът от мъдреците гласи: „Коледна Мадона, събрала в себе си Мъдростта на живота, намерила място в Разума”.

“Изпращаме Ви картина за Обединение с много символи и вплетени молитви към Вас – хората на Земята. Погледнете Божествения кръст, кръст на Живота и Безсмъртието, както го наричаме – Вселенски кръст, и Огъня на Духа.

Вселенската Коледна Мадона – дошла за Поздрав от Небесното пространство, поздравява хората на Земята, като пожелава Здраве, Любов и Освобождение на Духа от най-низшите наслоени предразсъдъци и всеобщо разбулване на хилядолетните заблуди, които искат да продължат до безкрай.

Вселенската Коледна Мадона, която Ви изпратихме за поздрав и обединение е Вълшебница. Заредена с Всемирна енергия, Вселенската Мадона лекува Душата на човек и я пробужда за размисъл.

Приемете нашата Мадона с радост и любов. Вгледайте се в нея – Усмивка свята има, но и брод е нужен, за да стигнете до нея. Нека носи Ви Успех и Радост, и Любов, но и Мъдрост. Приемете я с любов, но и знайте, че лекува всеки, що успее да разучи нейните слова, рисунък и прием да направи в своята душа.

Съберете всичко градивно от всяка религия

и се обединете в името на Доброто, Красивото

и Вечното - наречено Всемирна Любов!

И нека Вселенската Коледна Мадона

да Ви бъде Пътеводител!

Обичаме Ви, Озарис е с Вас!"

„Ние от Озарис – Сили на равнонесие,

Желаем в сърцата ваши да запалим – свещичка Божествена Искра, Божествена Светлина. ПРИЕМ ВАШ е нужен. Светът ще бъде както е било – ЕДИН ЗА ЕДИН И ВСИЧКИ ЗАЕДНО. Ще бъде Мир Любов и Светлина – ПОБЕДА ВАША С ПОМОЩ НАША.

Приеми поздрава на Древни Траки и ПОМНИ – БИЛО Е И ЩЕ БЪДЕ. БЪЛГАРИЯ ВЕЛИКА Е СТРАНА, НАРОДЪТ СЛАВЕН С ДУША, ПРИЕЛА СВЕТЛИНА!

ВДИГНИ ГЛАВА, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ! Небето чака твоя зов за помощ. Предците Ваши Ви говорят. БЪДЕТЕ ВСИЧКИ ЗА ЕДИН! И нека заедно да Възродим духа народен! Витае всичко покрай Вас в Космополитната история и трябва някой да го прочете. Народните предания Ви сочат Велики люде, Верни на народа. Тачете своята история и нрава български.

ПОКЛОН ВИ ПРАВИ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА! Помощ Вече Ви се дава, но никому на сила.

БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ ВО ВЕКИ! СПОМНЕТЕ ЗНАНИЕТО СВИШЕ!

ДУХЪТ НА БЪЛГАРИНА ПАЗИ ТОВА, КОЕТО ВАШИТЕ ПРЕДЦИ СА ЗАВЕЩАЛИ!

И нека Всички да сте горди. НАРОД ВЕЛИК И СЛАВЕН. Наричайте се Българи, Обичайте България и своята ЗЕМЯ ПАЗЕТЕ!

БЪЛГАРИЯ Е БИЛА И ЩЕ БЪДЕ - ВЕЛИКА, СЛАВНА, И НАРОДЪТ ПАК ЩЕ ВИДИ СВЕТЛИНА!

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Земята на Древните Траки е Свещена. Тя пази спомена за онези времена - времената на градивност, а не на разрушителни действия. Вярата в Създателя нека крепи надеждата на Нашите потомци. И с Божията Любов обединени - ЩЕ БЪДЕ.

Светът ще узнае за БЪЛГАРИТЕ. Един малък народ СЪС СЛАВНО МИНАЛО - ПОТОМЪК НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА И СВЕТОВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.

Съберете Всички Зрънца! Нека всички заедно да бъдете това, което е за хляба всяко зрънце жито. Заедно и по един бъдете част от хляба. Величието на народа български ЩЕ СТАНЕ НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕКА.

Обичайте се Всички И НЕКА БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ сегашна,защото споменът СЕ ПАЗИ В НЕДРАТА ЗЕМНИ И ВСЕМИРА НЕОБЯТЕН. Когато в ден Велик настъпи ОБЕДИНЕНИЕ НЕБЕ-ЗЕМЯ, тогава и светът ще знае къде е бил, сега къде е и Пътят дълъг извървян.

Желаем Всички вам Любов и Мъдрост да Ви Води в живота земен. Желаем всеки да усети какво е било и преди, и може пак да бъде. Зрънце от хляба Земен, Зрънце от Вечния Всемир.

Бъдете Благословени, Българи, ПОТОМЦИ НА ВЕЛИКИ ТРАКИ!

ПРИЕМЕТЕ ЗОВ ЗА ОБИЧ! ПРИЕМЕТЕ ПОЗДРАВ ОТ ВСЕЛЕНСКИ БРАТЯ - ОЗАРИС - СИЛИ НА РАВНОВЕСИЕ !

Хора мили, Поздрав приемете от нас, Предците ваши Древни Траки.

...Поели пътя на Просвета, това е вашата съдба и много дни ще минат, земни дни, а всъщност Миг от Вечността. Това, което днес е утре - утре ще е вчера. Единствено остава Мъдростта…

Затуй Ви молим, мили Братя, ПОЗНАЙТЕ МЪДРОСТТА. Усилие се малко иска, и мисъл светла и добра. И пак ще бъде Светлина. Това зависи от теб, от другия до теб, от всички вас и всички нас. ДА БЪДЕМ НА ХОРОТО, ПРИЕЛИ ПЪРВАТА ПРОСВЕТА.

ПРИЕЛИ ТАЗИ СВЕТЛИНА НА ДРУГИ Я НОСЕТЕ!

ХОРО ВЕЛИКО И ВСЕМИРНО, ЗАПОЧНАЛО ДА БЪДЕ ХОРО ЧОВЕШКО И ВЕЛИКО. БОЖЕСТВЕНО ХОРО!

ЗАПОЧНА ЕРА НА ПРОСВЕТА! Бог изпрати своите чеда НА ПОМОЩ ТОЗИ СВЯТ ДА БЪДЕ СЪХРАНЕН. ТОВА, КОЕТО СЛУЧВА СЕ СЕГА ВЛИЯЕ И НА ВСЕМИРА - НЕБЕ-ЗЕМЯ. ВСИЧКО Е СЪЗДАДЕНО ОТ ЕДНО И ВСИЧКО Е ВРЪЗКА - НЕРАЗРИВНА И ВЕЛИКА.

Ще има хора и ще кажат: Защо се пишат тез слова, нали е ясно, че така било е? ТОВА СА ДУМИ ПРОСТИ ЗА ВСИЧКИ, ЩО СА ПО СВЕТА И ВСЕКИ НЕКА ДА ПОЛУЧИ, КОЕТО МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ. ТОВА ПИСМО Е ЕНЕРГИЙНО, СЪБРАЛО СВЕТЛИНА. НЕКА ВСЕКИ ПРОЧЕТЕ ГО И ПОСЛЕ ДА СИ СПОМНИ КАКВО Е БЪЛГАРСКА ДУША!

ПОТОМЦИ НА ВЕЛИКИ ТРАКИ, ТОВА Е ВАШАТА СЪДБА - ПРИЕЛИ НАШАТА ПРОСВЕТА, ОТНОВО ПО СВЕТА Я РАЗПРЪСНЕТЕ!

ТОВА Е ЗОВ! ТОВА Е ПЕСЕН СВЯТА ЗА БОЖЕСТВЕНО НАЧАЛО, ПРИЕЛА СВЕТЛИНА. АНГЕЛСКИ ХОР ЩЕ ЗАСВИРИ И ЩЕ ЧУЕ ВСЕКИ, ЩО ИМА УШИ ДА СЛУША И ЩЕ ВИДИ ВСЕКИ, ЩО ИМА ОЧИ ДА ГЛЕДА.

ПОЗДРАВ СВЕТЪЛ ПРИЕМЕТЕ ОТ СТАРИ ТРАКИ - ДОНЕСЛИ ВЕЧНАТА ПРОСВЕТА ТАМ, КЪДЕТО Е СЪЗДАЛ СВЕТА ЕДИНСТВЕНИЯТ, НЕПОВТОРИМИЯТ БОГ- БАЩАТА НА СВЕТА!

... РАЗМИСЛИ, ЧОВЕЧЕ ЗЕМЕН! ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ! ТИ САМИЯТ СИ ЕДНА ВСЕЛЕНА! ВСИЧКО Е В ТЕБ! ВСИЧКО ИДВА ОТ ТВОЯТА ДУША. ПОГЛЕДНИ В СЕБЕ СИ И ЩЕ ОТКРИЕШ СВЕТА. Другият до теб е същият като теб. Когато осъзнаеш това, ще разбереш защо Слънцето грее за всички еднакво. Защо Светлината е чисто и просто Светлина? Защо цялата Вселена е загрижена за живота на Земята, затова какво направихте с Майката Земя? ВСИЧКО Е ЕДНО. ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО И НАРУШИ ЛИ СЕ РАВНОВЕСИЕТО ВСИЧКИ СТРАДАТ.

ЗАПАЛЕТЕ ЖЕРТВЕНИЯ ОГЪН В ДУШИТЕ СИ! ОТДЕЛЕТЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ДЕН ОТ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ ЗА РАЗМИСЪЛ! ЗАЩО СЪМ ТУК? И КОЙ СЪМ АЗ? КАКВА Е МОЯТА ВРЪЗКА С ПРИРОДАТА, С ВСЕМИРА?

ОТВОРЕТЕ ДУШИТЕ СИ ДА ВЛЕЗЕ ЛЮБОВТА И БЪДЕТЕ ХРАМ НА ЛЮБОВТА!

...ВИЕ СТЕ ПОТОМЦИ НА ВЕЛИКИ ХОРА! ВИЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ХОРА! ПОГЛЕДНЕТЕ НАВЪТРЕ В СЕБЕ СИ И ОТКРИЙТЕ ТОВА, КОЕТО СТЕ ЗАГУБИЛИ. ТО Е ВЪТРЕ ВЪВ ВАС. НЕ ГО ТЪРСЕТЕ НАВЪН. Европа може да Ви помогне, но няма да Ви оправи.

СЕГАШНАТА ЕВРОПА Е ДЕТЕТО НА ВАШАТА ЕВРОПА, БЪЛГАРИ. ВИЕ БЯХТЕ В ЕВРОПА. ПО-ТОЧНО ЕВРОПА БЕШЕ ТАМ, КЪДЕТО СТЕ ВИЕ СЕГА.

КОРЕНИТЕ НА ЕВРОПА СА ТУК, ПО ВАШИТЕ ЗЕМИ. НАЧАЛОТО Е ТУК. ОСЪЗНАЙТЕ ТОВА!

ПЪТЕКИ МНОГО ИМА, НО ПЪТЯТ Е ЕДИН. Това е Пътят на Духовното Познание. Какво е Духовно Познание? ТОВА Е ОСЪЗНАВАНЕТО НА ВРЪЗКАТА НЕБЕ-ЗЕМЯ.

ВАШАТА ОТГОВОРНОСТ, БЪЛГАРИ, Е ДА СЕ ХВАНЕТЕ НА ХОРОТО И ДА ПОВЕДЕТЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ. ГОЛЯМОТО ЕНЕРГЕТИЧНО ХОРО НА ТРАКИТЕ, което е изцерявало болести, телесни и душевни, и всички знаеха силата му, но вие я забравихте. ХОРОТО ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛО. В България вече има много хора заиграли.

ЧУВАТЕ ЛИ, МИЛИ ХОРА, ЗВЪНА НА БОЖЕСТВЕНИТЕ КАМБАНИ? ТЕ ЗВЪНЯТ ЗА ВАС.

ПРАЗНИЧНИЯТ ЗВЪН ОГЛАСЯ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА.

Защо звънят Божествените камбани? Те оповестяват идването на НОВОТО ВРЕМЕ. Времето на ДУХОВНОСТТА, на СВЕТЛИНАТА, на ВСЕОБЩАТА ЛЮБОВ, на ЕДИНСТВОТО.

НОВОТО ВРЕМЕ изисква НОВИ ХОРА - с променено СЪЗНАНИЕ, с НОВ МОРАЛ, говорещи ЕДИН ЕЗИК – езикът на ЛЮБОВТА.

Ще бъдете ли между тях?

Територията на България, хората на България са не случайно избрани. ТОВА Е ЗВЕЗДНА, НЕБЕСНА ПОЛИЧБА ЗА НОВО ДУХОВНО НАЧАЛО, КОЕТО ТРЪГВА ОТ БЪЛГАРИЯ, ОТ ТАЗИ МАЛКА СТРАНА И ЩЕ СЕ РАЗПРОСТРАНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ. ВИЕ СТЕ НОСИТЕЛИ НА ТРАКИЙСКОТО НАЧАЛО И ТО ЩЕ ПРЕБЪДЕ!

ЗВЕЗДНА ПОЛИЧБА ИМА И ТЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБЯГНАТА, ЗАЩОТО Е ЗА ДОБРО НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!

БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗИГРАЯТ СВОЯТА РОЛЯ НА ПРОСВЕТИТЕЛИ, НА БУДИТЕЛИ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!

И взор отправили нагоре, ще съзрете ВСЕЛЕНСКИ БРАТЯ и ще си речете: Как пропуснали сме досега да забележим КАКВО Е ЗЕМНО И КАКВО ВСЕЛЕНСКО? ЕДНО НАЧАЛО НА ХОРО ГОЛЯМО, НАЛИ СМЕ ВСИЧКИ ОТ ЕДНО ДИХАНИЕ ДОШЛИ. Бели, жълти, черни, религии, народи, държави, континенти да се съберете всички под едно-едничко име - ХОРА И ЗЕМЯ ЧОВЕШКА - ОЗАРЕНИ ОТ БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА, ЛЮБОВ И МЪДРОСТ.

И КАКТО В ПРИКАЗКИТЕ СТАРИ - ДОБРОТО ВЕЧНО ПОБЕЖДАВА. ТОВА НЕ Е ПОБЕДА ПО ЧОВЕШКИ, А ЗЕМНА И НЕБЕСНА СИЛА СЛЯТА - ЛЮБОВ ВСЕМИРНА!https://ozaris.org/index.html
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 23698 |18.12.2009 Нан Мадол – неразгаданата Венеция в Тихия океан . 29| 9082 |02.12.2009 Д. Панайотова: Юлианския календар ще се решава тепърва . 4| 7925 |25.11.2009 Игуменско проклятие погуби Адрианополски епископ? . 8| 23637 |24.11.2009 Махатмите от Шамбала ни пускали предупредителни пиктограми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads