Реклама / Ads
5| 6373 |28.10.2014 МИСТЕРИИ

Звездната карта и на новия Парламент е противоречива

.
Силва Дончева
Денят 27 октомври 2014г. като цяло беше нелош ден за започване работата на новото Народно събрание. Луната е в първа фаза, макар и след Слънчево затъмнение, Меркурий е дирекционен и объркванията явно трябва да са по-малко. Но не съвсем.

Защо новите депутати не се заклеха поне двадесет минути по-рано? В 14.00 Слънцето заедно с Венера навлязоха в дома на смъртта. Така клетвата на народните избраници в 14.09-14.10ч. се оказа в знака на Скорпион и в дома на смъртта  - 8 дом. Това е символ на задкулисие, тъмни договори, престъпност, финансови и банкови проблеми, липса на правосъдие и справедливост, силно влияние на тайните служби.      

Този недобре подбран час за клетва и начало автоматично променя добрия ден и той вече не е толкова добър.

 

Най-високата точка в звездната карта на Парламента се оказва в знака на Стрелец. Там непосредствено след  Нова година ще се появи и Сатурн, тръгващ от знака на Скорпион и 9 дом /мощно влиние на чужди сили извън страната върху българския парламент/ и в квадрат към Нептун /объркването, илюзията, измамата, некомпетентността/. Той ще блокира силно работата на законодателната ни институция. Всичко ще започне да боксува и бездейства.

Между другото същият този Сатурн започва да прави и тежки въздействия върху хороскопа и на новия председател на Народното събрание Цецка Цачева. Започва един много труден път за нея: на спънки, противодействие и блокажи. Старите методи и подходи на работа няма да работят. Подобна битка преживя и Станишев в продължение на предишната една година. Затова е добре да се намерят нови стандарти и нови идеи. 

 

Всъщност никой не излиза същия след среща със Сатурн, ситуацията винаги неизбежно се сменя и то не в най-желаната посока. Интересен е и фактът, че Слънцето на новата председателка на Парламента е в точен съвпад с най-ниската точка /Имум цели/ на самото Народно събрание.  Това е доста силен показател за голямо несъответствие между Председателя на НС и самите народни представители, конфликт между ръководството и парламентарните  групи, изключително трудно ситуация за намиране на разбирателство и консенсус.

 

Когато Слънцето застигне през пролетта (април – май  2015г) Венера, която е невероятно умъломощена в Скорпион и в 8 дом /позицията на Смъртта/ и управлява самия 8 дом,  ще настанат събития, които ще доведат до трансформация, сриване и падане на договор, разбиване на отношения и коалиции. Това ще произведе промяна в работата на Парламента, както и ще доведе до сериозни промени в управлението на страната.  

Що се отнася до конкретната работа на Народното събрание най –високото небесно тяло в хороскопа е Луната в знака Стрелец. Тя е символ на популизъм, променчивост, неспокойствие, нестабилност, намеса на външни сили. Разбира се, ще има и някои позитивни начинания в сферата на финансите, които ще бъдат доста популярни и добре приети от хората: те ще касаят майчинството, социалните помощи, застраховането, някои добри решения в сферата на образованието. Ще има е някои добри промени в сферата на правосъдието, макар и с популистки характер. Ще се работи доста добре с медиите. Всичко, което се случва ще бъде показвано и коментирано изобилно.

 

Много добре ще се работи и в международен аспект. Така международните контакти и споразумения чрез Парламентът ще бъдат изключително ползотворни.   

Цялата работа на бъдещото Народно събрание ще е под фокуса на емоционални състояния, които ще се променят постоянно (ще има разчувствени речи, ще се плаче и крещи, ще има и хубави лирични отклонения, както и прочувствени слова). Това поведение ще бъде добре прието от народа и на практика имиджът на Парламента ще е добър до определено време и най-вече през първите 2-3 месеца.  

Кризи ще последват от  февруари 2015г., както и през  април 2015г. и особенно тежко след една година в края на октомври 2015г.. При всяка такава ситуация е възможно и разтурянето на Народното събрание, което при такава звездна карта би могло да има в най-добрия случай половин мандат.

 

Силва Дончева (www.SilvaDoncheva.com)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7243 |15.03.2013 Новият ни премиер и папата - астрални близнаци . 8| 11064 |12.02.2013 Кои са фаворитите за нов папа и Краят на света идва с новия папа . 5| 8240 |12.09.2011 Звездната карта на Йорданка Фандъкова е много добра

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads