Реклама / Ads
9| 38421 |14.02.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Бимбалов: Отдавна знаем, че филмът се казва „Мата, Хари, Барселона“. Само дето Буци не е Уди Алън

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
Отдавна знаем, че филмът се казва „Мата, Хари, Барселона“*. Само дето Буци не е Уди Алън, нито Уди Харелсън, нито дори Уди Кълвача. Той е просто един обикновен разгонен домашен нерез.
 

Всеки ден, в който този човек е още на свобода, го превръща в по-голям глиган. А нашето място си остава кочина.

 

Радослав Бимбалов, Facebook

 

 

Първо Фрог днес съобщи, че връзката между бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, Борислава Йовчева и огромният скандал, известен като „БарселонаГейт“, става все по-дебела. Според данни след съвместната проверка от страна на българските и испанските власти, има доказателства, от които може да се предположи, че в случая са изпрани над 5 млн. евро.

 

* „Вики, Кристина, Барселона“ е истинското заглавие на романтична трагикомедия, написана и режисирана от Уди Алън, която излиза на екран през 2008 година. Главните роли се изпълняват от Хавиер Бардем, Скарлет Йохансон, Ребека Хол и Пенелопе Крус. Филмът е приет възторжено от критиците и публиката.

 

Сценарият разказва историята на двете млади американки Вики (Хол) и Кристина (Йохансон), които прекарват едно цяло лято в Барселона. Там те се запознават с художника Хуан Антонио (Бардем), от когото са привлечени и духовно и физически. Нещата се усложняват, когато се появява емоционално нестабилната, бивша съпруга на художника – Мария Елена (Крус), към която той все още има чувства.

 

Филмът печели наградата „Златен глобус“ за най-добър филм в категория „комедия или мюзикъл“. Актрисата Пенелопе Крус е удостоена с награда „Оскар“ в категория „най-добра поддържаща актриса“ за изпълнението като Мария Елена.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 21850 |30.01.2022 Бимбалов: Дончев блъска Гьоте в ушите ни, Борисов хвърля Шекспир в ада на Данте, а Петков бърка автори... . 17| 13565 |03.01.2022 Бимбалов: Прокурватурата не се засегна, че Борисов нарече зам.-градски прокурор “педе*аст” . 6| 9236 |12.11.2021 Радослав Бимбалов: Ако има нещо по-страшно от Бойко на власт, то това е Бойко в партизанщина . 2| 9992 |26.09.2021 Радослав Бимбалов: Пропагандата иска да гледаме перчема на Кирил Петков, а не какво иска да ни каже

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads