Реклама / Ads
2| 7004 |30.08.2015 НАРОДЕН ГЛАС

ЧЕЗ дари беседка и облагороди дом за стари хора в Радомир

.
Радост за старите хора в дома в Радомир Източник: ЧЕЗ
ЧЕЗ дари беседка на дома за възрастни хора „Св. Иван Рилски“ в гр. Радомир. Компанията купи цветя, храсти и боя, с които да облагороди средата в дома и да я направи по-приветлива за нейните обитатели. Доброволци на ЧЕЗ участваха в боядисването на оградата на дома и в оформянето на красив алпинеум в дворното пространство.
 
„Приемете най-искрени благодарности от името на домуващите хора за предоставеното дарение и за помощта. Дарителството е присъщо само на хората с чисти и благородни сърца. С този жест вие създадохте усещане за топлина, сигурност и спокойствие във възрастните хора. Благодарим ви“, каза Донка Ваклинова, директор на дома в град Радомир.

 „Подкрепата за възрастни хора е важна част от концепцията ни за социално ангажирана политика. Искаме не само да дарим тази беседка и красивите цветя, а да подобрим ежедневието на обитателите на дома. Техните усмивки са нашата най-голяма награда“, каза регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал.




Компаниите от групата на ЧЕЗ в България са изготвили и прилагат дългосрочна стратегия за корпоративна социална отговорност. Създаден бе проект „Инвестираме в България” за подкрепа на регионите, в които компанията оперира. От 2005 г. до момента на територията на Западна България ЧЕЗ е реализирала почти 100 обществено полезни инициативи на стойност близо 800 000 лева.

В рамките на проекта „Инвестираме в България“ в област Перник досега са реализирани няколко инициативи. През 2013 г. доброволци на компанията подмениха електрическите крушки в детска градина „Славейче” в областния град. На следващата година компанията дари лаптоп и мебели на ОДЗ „Миньорче“. Доброволци на ЧЕЗ редовно  организират акции за почистване на съоръженията от електроразпределителната мрежа. През 2014 г. служители на компанията проведоха лекции за безопасно и отговорно използване на електроенергията сред ученици от началните класове в Перник и дариха десетки образователни книжки на децата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5654 |17.04.2015 Омбудсманът: Премиерът да удари по масата! . 32| 8847 |05.11.2014 Патриотичният фронт удари ГЕРБ и Pеформаторите . 0| 6284 |18.03.2014 ЧЕЗ дари и офис обурудване на детска градина в Перник . 0| 7566 |15.02.2014 Райън Лесли дари 3000$ на Сдружение „България си ти!“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads