Реклама / Ads
7| 5498 |25.09.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Фрог научи: МЕНСА кани кандидат кметове на теста за интелигентност

.
Христо Радков
"Менса - България" отправя покана към всички кандидати за кметове и общински съветници, които ще участват в изборите на 25 октомври 2015г., да се явят на международно признатия тест за интелигентност на „Менса”. Според УС това ще помогне на партиите да отсеят най-добрите сред тях.
 
Ето и целия текст на председателя на УС на „Менса– България” Христо Радков:

"Уважаеми дами и господа,

В последните години у нас има активен обществен дебат относно възможността за провеждане на мажоритарни избори, в които да се отчитат личните качества на кандидатите за властта. В „Менса – България” вярваме, че именно на изборите за кметове и градски парламент хората в най-голяма степен гласуват за личности, оценявайки преди всичко техните персонални качества и на следващ план партийната им принадлежност.
Ето защо отправяме покана към всички кандидати за кметове и общински съветници, които ще участват в изборите на 25 октомври 2015г., да се явят на международно признатия тест за интелигентност на „Менса”. Считаме, че наред с по-прозрачното представяне на самите кандидати, тестът ще помогне и на партиите да отсеят най-добрите сред тях.
По правило, ние нямаме право да оповестваме публично резултатите на хората, които се явяват, освен ако те самите не желаят това. В този случай „Менса – България” се ангажира да проведе теста без такса или да възстанови таксата, ако такава вече е платена.
Тестът за интелигентност е по стандарт, одобрен от „Менса Интернешънъл”, и се използва в цял свят. Продължителността на теста е 30 минути, а резултатите излизат след още 30 до 60 минути.
„Менса – България” е основана през 1991 г., а от 1998 г. е пълноправен член на „Менса Интернешънъл” – най-старата и най-масова световна организация на хора с висок коефициент на интелигентност.

С уважение:
Христо Радков,
Председател на Управителния съвет
„Менса– България”
Край на разговора
МЕНСА България
mensa.b"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6413 |24.09.2015 П. Иванов пред Фрог: Цветарски, много си противоречите в НСИ! . 37| 6313 |18.09.2015 М. Ташева пред Фрог: Като сбърчи носле, малкият Волен е същия като баща си . 1| 5579 |16.09.2015 Канзуров за Фрог: Бежанците са драма и за себе си, и за Македония . 20| 6005 |15.09.2015 П. Иванов пред Фрог: Учениците ни са най-неграмотните в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads