Реклама / Ads
3| 11788 |15.03.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Колтуклиева: Да сте чули Цацаров да е разследван, че Пеевски му е давал по 100 хил. евро на месец?

.
Соня Колтуклиева Източник: Фейсбук
Приятели, днес беше третото заседание на делото - част от войната на главния прокурор и олигарха Делян Пеевски срещу мен заради мои медийни изяви с критични коментари за тях двамата .
 

Втора по ред касиерка на фирмите на Цветан Василев свидетелства, че не ме познава и не ми е давала никакви пари.

Единствено Бисер Лазов твърди обратното - но самият той през януари от трите бележки, размахвани публично от Маргарита Михнева, разпозна само една ( никой не казва пък Михнева откъде ги е получила?!).

Бисер Лазов е дългогодишен храненик и служител на Цветан Василев, но се обърна срещу него и стана защитен свидетел на прокуратурата.

Председателят на съда прие искането на моя адвокат да бъде призован като свидетел по делото Цветан Василев.

 

И втората поред касиерка, която нито ме е виждала, нито ми е давала пари, изобщо не е чувала за договор за пиар обслужване ( какъвто никъде не е открит, естествено, понеже не съществува!) отрече да е ставало въпрос за пари от КТБ. Както аз винаги съм твърдяла - нямам нищо общо с КТБ. Нито преди, нито след фалита й. За разлика от Делян Пеевски, който наричаше Цветан Василев и Ахмед Доган свои “духовни бащи”. Апропо, баща му Славчо Пеевски публично се отказа от него.

Да сте чули главният прокурор Цацаров да е разследван по твърдението на Цветан Василев, че Делян Пеевски е давал по 100 хиляди евро на месец на Обвинител номер едно?! Не сте чували. И аз не съм чувала.

 

... Както вече е известно, през юли 2017 г., вместо да говорят за мега-делото “КТБ” и 27-те съпътстващи дела, главният прокурор Сотир Цацаров и говорителката му Румяна Арнаудова бяха привикали след пресконференцията неколцина журналисти, за да им кажат “секретно”, че на Соня Колтуклиева ще й бъде повдигнато обвинение. Аз научих за това от Нова ТВ и БТВ. Да не говорим за масираната и брутална атака на медийния слугинаж на Делян Пеевски срещу мен.

Отдавна ми стана ясно - аз следваше да бъда жестоко ударена, за да послужа като пример - ето, какво ще се случи на всеки журналист, дръзнал да критикува Цацаров и Пеевски. После затвориха телевизия BIT, за да отнемат трибуната на Сашо Диков, Люба Кулезич, Полина Паунова и всичките им събеседници, които разкриваха порочните практики в прокуратурата и съдебната система. Освен това, повдигнаха 4 обвинения на Огнян Стефанов, разсипват от съдебни дела Веселина Томова; знаете за натиска срещу издателя на “Сега” от скандала “ЦУМ-гейт”, от който извадиха Сотир Цацаров “целия в бяло” и за прокурорската преса срещи издателя на “Капитал” и “Дневник”, за НАП-авджийския произвол срещу вестник “19 минути”...

 

Аз не съм написала или казала нито дума в прослава на Цветан Василев или КТБ; нито дума! За разлика от мнозина, които му правеха публично фелацио, а сега публично го разпъват на кръст! А парите за медиите на Пеевски и майка му - нали те дойдоха от КТБ?!

Та на кое място е България по свобода на словото, а?!

 

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 8747 |10.02.2018 Е. Михайлов: Пеевски-борец за свобода на словото, Цацаров-всевластен и безнаказан . 29| 23832 |02.02.2018 И. Василев: Журналисти, защо не питате за парите, които Пеевски е носил на Цацаров? . 19| 45193 |29.01.2018 О. Стефанов: Тъмни облаци над Борисов, Цацаров и Пеевски, не могат да преглътнат, че Цв. Василев е жив . 7| 9425 |18.01.2018 Адв. Екимджиев за Фрог: ВСС гласува в полза на мафиотизираните триади около Цацаров

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads