Реклама / Ads
0| 4460 |31.01.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Кремена Кунева: Даваме ли си сметка докъде стига играта на руската рулетка?

.
Кремена Кунева
Депутатът от Демократична България Кремена Кунева написа в социалната мрежа Фейсбук, че е твърде опасно депутат да провокира и адмирира насилието на деца в училище. Думите ѝ са по повод случая със сина на депутата от партия ”Възраждане” - Костадин Костадинов. Освен провеждане на политическа агитация и участие в подписка против въвеждането на еврото, детето на Контадинов е набил друг ученик. Очевидно Костадин Костадинов се гордее с постъпката на сина си.
 

Повече от притеснително е, когато насилието и агресията се толерират от родители, депутати и граждани, като начин за изясняване на ситуация и справяне с конфликти. Това говори за нездраво и разединено общество. Унизително е да се използват деца за осъществяване на политически цели. Очевидно депутатът от партия "Възраждане" - Костадин Костадинов не вижда проблем в това. Проблем е също, че нищо не може да оправдае насилието, защото следващият път, когато никой привидно не предизвиква агресора, той ще отиде да набие някого, само защото не е съгласен с другата гледна точка. Иначе привидно и на думи е много лесно да се обяснява колко много Костадин Костадинов е загрижен за добруването на нашето общество. Въпросът, който ние като граждани трябва да си зададем е: "До къде стига опасната игра на руска рулетка и колко още ще успее да вземе?" Фрапиращо е, че каузите могат да бъдат само материални в очите на определени хора, но не и децата, които израснаха, докато пред очите им се вършеха безобразни безчинства.

 

Ето целия текст на публикацията на Кремена Кунева:

 

Вие давате ли си сметка какво означава това депутат да провокира и да адмирира насилието на деца в училище? Или където и да е впрочем!


Вие давате ли си сметка докъде точно стигна руската рулетка? Онзи ден от парламента се надпреварваха с Нинова да крещят “не пипайте децата!”. Кои деца? Тези, които са против еврото или които са за него?


Ето, сега аз ще ви кажа! НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА, че не знам дали на вас лева или рублата са ви кауза, НО ЗА МЕН ДЕЦАТА СА!


Нашите деца няма да бъдат жертва на платената ви пропаганда, нито ще позволя да бъдат “мобилизирани” на едни платени хибридни военни полета! Още утре ще сезирам за случилото се и МОН и Комисията по образование, като се надявам на силната подкрепа и на Елисавета Белобрадова!


Вие давате ли си сметка? Ние даваме ли си сметка?
ФРАНКЕНЩАЙН.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4711 |14.11.2022 Икономистът Евгений Кънев: На книга даваме на най-бедните, но най-лесно е на калпак . 2| 9002 |08.05.2018 Клиенти на HBO GO: Даваме пари за некачествена услуга . 4| 5784 |09.04.2014 "България си ти!": Г-н Дангов, няма да ни откажете да раздаваме храни на нуждаещи . 38| 9449 |12.12.2012 Кремена Халваджиян: У нас никой няма да заприлича на европеец, тук се яде шкембе и се пърди в ефир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads