Реклама / Ads
9| 7949 |25.03.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Любо Кольовски: Тръгна си един от най-вредните и безполезни парламенти - с най-нисък рейтинг

.
Любо Кольовски
С кворум от 194 депутати тръгна последното заседание на 44-то Народно събрание. Един от най-вредните и безполезни парламенти си отива и ще остане в историята с най-ниския рейтинг на депутатското педставителство. Ще остане в историята и като най-ненавистния български парламент през последните 31 години.
 

Ще го запомнм и с това, че депутатие преместиха седалищните си мускули от номиналната сграда на Народното събрание в друга номинална сграда - бившият партиен дом на БКП, свързан неизбежно с мрачните спомени за тоталитарните времена. Така негодните ни политици ни показаха, че тоталитарните времена изобщо не са си отишли. Напротив, Времената са същите, само мизерията е по-голяма.

 

44-ият парламент ще бъде запомнен и с униженията и позорът, на които системно го подлагаше Главатарят на управляващото мнозинство, който високомерно отбягаше през последния си мандат, както и в останалите минали два мандата, да се явява във върховнния орган на управлението на България, да отговаря на депутатските въпроси и питания или поне да имитира някакво подобие на респект към народните избраници. Надменното презрение на премиера всъщност беше адресирано не само към опозицията, но и към ГЕРБ и ортаците им във властта.

 

44-тото Народно събрание обезличи, оскверни и омерзи институцията парламент. Ако и следващото събрание е като това, което днес си отива, за какво ни е парламент? За да гледаме същите мутри, морди и муцуни на едни корумпирани типове и типеси, които носят само вреди и непоправими щети на народа и държавата, която съсипаха?

 

В голямата си част депутатите в следващото Народно събрание ще бъдат същите, омръзнали ни до втръсване крадливи некадърници!

 

Любо Кольовски
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5755 |02.03.2021 Искрен Пецов стана патриот. Писал песни за жени и любов, но решил да удари на родолюбие . 27| 16790 |17.06.2020 Любомир Аламанов: За пореден път интелигенцията предава хората . 6| 9800 |23.04.2020 Любо Кольовски: Премиерът пак потърси международна подкрепа за своята неадекватност . 8| 8313 |20.02.2020 Любомир Кольовски: Президентът постави на място ГЕРБ морализаторите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads