Реклама / Ads
19| 12486 |05.09.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Мая Манолова: Обидно е да сме разтърсени от новината, че Борисов сам се подстригва

.
Мая Манолова Източник: .
Имам уважение към зрителите ви и за това да, минах през фризьор тази сутрин. Мисля, че този въпрос е обиден за гражданите, след като кампанията трябва да се води по честен и открит начин. Не това е смисълът на кампанията. Обидно е това, че всички трябва да сме разтърсени от новината, че премиерът може сам да се подстригва.
 

Това заяви бившият омбудсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова пред bTV.

 

"Битката за София започна, тя вече е агресивна и с компромати. От страна на опонента не се очаква позитивна кампания. Бяхме свикнали да чуваме преди всяка кампания Цветанов да казва, че тя ще бъде позитивна, но сега явно ГЕРБ са решили тя да не е такава. Пренебрежението, с което се опитват да се отнесат към хората, които са в инициативния ми комитет, следенето и манипулациите няма да ме спрат", каза още тя.

 

"През последната година властта блокираше усилията ми, за това да работим за хората. На всяка наша инициатива се гледаше като рейтинг, а не какво ще донесе на хората. Агресията, която се разгърна срещу мен и близките ми, агонията в институцията на омбудсмана щеше да е агония", допълни кандидатът за кмет на столицата.

 

"Неразбирането на политиката от страна на министър-председателя е плашеща. Никога не съм искала от премиера или от друга институция помощ за себе си. Настоявала съм и съм искала помощ за българските гражданите. Не съм търсила услуга за мен, нямам нужда", разкри Манолова.

 

Мая Манолова коментира и аферата "Костинброд": "Моят сигнал се потвърди, исках да спра манипулирането на изборите тогава", каза тя.

 

"Правила съм много грешки, стояла съм искрено зад каузи, които след това са се оказали нечисти", коментира кандидатът за кмет на София.

 

"От 4 години аз не съм член на БСП. Не мога да деля хората на симпатизанти на ГЕРБ, БСП или ДПС. Защитавала съм кампании и с десните партии. И кметът на София не трябва да е ляв или десен. Няма значение дали ще си изкълчиш глезена на лявата или дясната разбита плочка. София няма цвят. Битката ще бъде тежка", разкри Манолова.

 

"Очаквам подкрепа от всички граждани. С Корнелия Нинова не съм се виждала, както и с лидерите на други партии. Освен в случаите, в които сме били заедно на протести. Очаквам да ме подкрепят за политиките и алтернативата ми за този модел. Кампанията ми ще се финансира с малки дарения от граждани и ще бъде прозрачна. Няма да ме финансират големи корпорации. Няма да приема нито един лев от фирма, корпорация, а зад мен не седи олигарх или партия. Ще включа и мои пари. Колкото ми стигнат парите, с толкова ще работя", разкри бившият омбудсман.

 

Първият ми работен ден, ако стана кмет на София, е да отворя вратата за гражданите. Ще довърша детската площадка пред 13 блок в ж.к "Овча купел",ще отворя спортната площадка в село Кривина завърши Мая Манолова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5331 |13.01.2019 Мая Манолова: Законът за горивата не удря сивия сектор . 14| 5253 |16.12.2014 Манолова: Има съдии с икономически и политически зависимости . 48| 6747 |04.09.2014 Мая Манолова: Голямата афера на изборите е Близнашки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads