Реклама / Ads
0| 4870 |10.07.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Марешки би отбой-отказа се от президентските избори

.
Бизнесменът Веселин Марешки се отказа от надпреварата за президентския пост. Това съобщи самият той в декларация до медиите.
 
„От една страна, така ще мога да се концентрирам върху родолюбивото и патриотично дело - разбиване на картела в горивата. Картелът, който ежедневно ни ограбва и мародерства, не позволява на българския народ да живее добре, да има бъдеще за децата ни и за развитието на бизнеса.  От друга страна, все повече имена на хора, които са участвали досега в управлението на държавата през Прехода - било то като депутати, министри, и. т.н. се спрягат за надпреварата. Така присъствието на смислени и сериозни кандидати за поста на държавен глава като Владимир Кузов (бивш депутат), Кристалина Георгиева (еврокомисар),  Борислав Ноев (бивш депутат), Мая Манолова (бивш депутат и омбудсман), Цецка Цачева (председател на НС), Радан Кънев (настоящ депутат), Луна (певица) и така нататък,  на практика показва несериозността, с която партиите гледат на тези избори. И опитът им за пълно обезличаване на Президентската институция“, пише Марешки. Той отказвал да участва в „този цирк“.

Бизнесменът твърди, че не се отказал от политиката и на 14 юли ще основе в Добрич първата структура на партията си Национално освободително движение“ За чиста и свята Република“.

„Ще насочим усилията си към следващите парламентарни избори през 2018 година, защото е повече от очевидно, че без реална власт, няма да успеем да преборим напълно и безвъзвратно всички картели“, пише Марешки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7869 |09.07.2016 БСП прави коалиция с 12 партии за президентските избори . 0| 4202 |06.07.2016 Още една комисия в НС отхвърли референдума на Марешки . 0| 4361 |30.06.2016 Нинова: Гласувах за победа на левицата на президентските избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads