Реклама / Ads
3| 6174 |21.09.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Н. Марков: Системата за сигурност е компрометирана, самият Борисов не й вярва

.
Източник: БГНЕС
Спомняте си, че бащата на отвлечения Адриан, Тони Златков, в пълна кондиция и напълно уверено каза, че в дома на Бойко Борисов е видял сформиран ”щаб”! Благодари им. В последвалите няколко дни тази дума и значението, с което е натоварена беше изхвърлена от публичното пространство, а наличието на подобна структура беше отричано от не едно длъжностно лице. Защо ли?
 
Първата причина е, че няма нищо законно в това, някакви лица извън сградите на официалните институции да "координират" работата на самите институции. Това би могло да е доказателство, че самата система за сигурност като материална и човешка база е толкова компрометирана, че и самият премиер не й вярва. Впрочем, той няколко пъти е изказвал съмнения в почтенността и дейността на специалните служби. Сякаш не той ги ръководи, а някаква друга, невидима ръка. Ако премиерът няма доверие, кой друг би имал?

Другият проблем е, че това всъщност е "паралелната държава". Политическото лице на българската мафия! Има създадена цяла звездна плеяда от "щабове" с различно предназначение и нито един щаб под контрола на държавни институции. Точно обратното! Тя кадрува, контролира дейността и определя дневния ред на цели сектори в сигурността, икономиката и дори в политиката.

Повече от категоричен съм, че в България има всички симтоми за наличие на мафия в управлението на страната. Сивата част от икономиката се управлява също от тези лица. Престъпен октопод, унищожаващ българската държава и нация в своя лична полза. Имаме само един правилен ход и това е война. Кървава, жестока, продължителна и тежка битка за отвоюване на държавата от ръцете на престъпниците.

Няма безкръвна война срещу мафия! Нито една друга държава не е постигнала положителен резултат за борба с това зло без капка кръв. Причините са твърде много. Това е цената на стотици предишни пропуснати възможности за спасение на родината ни, за изминалия в бездействие повече от четвърт век...

Николай Марков - фейсбук
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4374 |20.09.2017 Радев: България осъжда ядрените тестове на Северна Корея . 3| 5560 |20.09.2017 Валери Симеонов: Нямаме диалог с Борисов, има търкания в коалицията . 4| 4950 |20.09.2017 Брюксел пуска мониторинговия доклад за България по-рано

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads