Реклама / Ads
5| 7301 |24.01.2017 НАРОДЕН ГЛАС

”Младост” потъна в боклуци, ГЕРБ саботира новата кметица

.
Снимки - жители на ”Младост”
Снегът в квартал ”Младост” вече не е бял, а черен, жълт, червен, пембен. Белите партини са оцветени от хвърчащия наляво и надясно боклук, който не се събира с дни. Източници на Фрог съобщиха, че така ГЕРБ саботира работата на новата кметица Десислава Иванчева, която на изборите спечели срещу кандидатката на ГЕРБ, обирайки целия наказателен вот на гласуващите.
 
Отчайващо е положението в "Младост" 2 по пътя на автобус 306 и преките около него. Десетки контейнери преливат от отпадъци, жители на квартала твърдят, че автомобили на фирмите за почистване не са минавали откакто е завалял снега. Изпратиха ни и снимки от квартала.

Не е по-розова обстановката в "Младост" 1. Там даже и снегорини не са минавали, на места боклуците са повече от снега.



В Младост" 3 и "Младост" 4 жителите изхвърлят боклука си не в кофите а встрани от контейнерите и кучетата ги разнасят наляво и надясно. В повечето от междублоковите пространства камионите на почистващите фирми не стигат до боклуците заради заледените пътища.



Жителите на квартал "Младост" 1 в София продължават да недоволстват и заради застрояването в "зелени площи". Преди месеци се стигна и до ексцесии, а това доведе до оставката на Цвета Авджиева - кмет на района, както и до необходимостта от нови избори. Десислава Иванчева, лидер на протестиращите, стана кмет на "Младост".

Очевидно обаче нещата не приключват до тук. Причината за продължаващите протести е жилищна сграда, която се изгражда в пространството около блок №70. Протестиращите наричат това пространство "зелена площ" и не искат там да има строеж. В момента тече процедура по обжалване и, въпреки че тя не е свършила, все още се копае.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4473 |22.01.2017 Цветанов : Не можахме да обясним за Бокова, тролове ни саботираха . 3| 9269 |13.10.2016 Ненчев призна: Ген. Радев не е саботирал проекта за нов изтребител . 0| 3590 |29.09.2016 Уволниха трима служители на Медицинския университет, саботирали проверките

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads