Реклама / Ads
1| 6538 |13.08.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Мнения от мрежата за последните изяви на министри и премиер: Истинска простотия

.
Последните изяви на висши представители на изпълнителната власт намират бурен отзвук в социалните мрежи. Все пак това са действия, на които големите медии отделят значимо място, заливат ни с подробности кой, какво и кога го е казал, показват ни кадри с гледащи замечтано журналистки и строги лица на министри и премиер.
 
Затова подбрахме  няколко от мненията в единствено свободното от "правилни" медии пространство-интернет, публикувани от Кафенето. Сред тях няма да срещнете умилквания, изкуствен възторг от героична постъпка или управленско решение и преклонение пред духа и безкористността на политиците. Затова пък има друго, вижте сами:

Георги Кадиев

Премиерът се занимава ресторантски скандал за 80 лева и някакви празни столове.
Вицепремиерът "закопчава" DJ Станчо.
Министърът обикаля дегизирана къмпинзите и лично маха звезди на ресторанти.
Депутатът изнудва за суджук, понякога за филе "Елена".
Истинска простотия.

Теодор Михайлов

Валери пак се е вихрил тази нощ. Един ден Валери ще дойде и у вас. Валери ще дойде и у нас.

Валери ще се дърви на по-слабите, докато по-слабите не осъзнаят, че силата е в тях, а не в чичак пазен от полиция и НСО, който иска да се направи на силен, биейки по по-слабите. Защото по-силните той ухажва. Защото по-силните могат да го приключат за миг. Пред тях той е плах и бледен.

Все пак Валери бие баби на границата. Баби… Валери. Бие. Баби. За него измет е комплимент. Затова няма да го нарека така. Пожелавам му само дълбоко забвение и повик за повръщане във всеки, който някога чуе името му. Началото на края на Валери. В което всъщност има нещо хубаво. Дано е много скоро. Дано!

Татяна Кристи

Целонощният шум от плажните заведения– особено в Слънчев бряг и Созопол– е терор, убиващ рейтинга на тези курорти като цивилизовани дестинации, необитавани от примитивни маймуни. Има наредби срещу шума, закон за опазване на обществения наред, които би трябвало да активират заспалите служби –като се започне с полиция и се мине през актове и глоби, до прокуратура и съд и затваряне на съответното заведение при неспазане на закона. С други думи държавните институции трябва да се задействат сами, за да изкореняват тези и подобни безобразия.

И НЕ Е РАБОТА НА МИНИСТРИ и вицепремиери (чийто ресор дори не е МВР) да влизат в дискотеки и да се правят на Рабмо с диджеите, като им вземат лаптопите! Нито е работа на министърки на туризма да се навират в палатки на къмпингуващу да търсят нещо, което никой не разбра какво всъщност, както и не е работа на премиера да се занимава с такса „празни столове.”

Така всичките тия льольовци доказват, че няма работеща държава и работещи институции. Това показва, че тези хора нямат никаква представа какво значи работеща държава. Тези така наречени политици са едни хора, събрани от кол и въже от гори и паланки, с отрицателен капацитет и възможност да създават работеща държава. Жалка, клета работа е това и голям срам за нас…

Христо Комарницки

Г-н Симеонов,

От хотел „Берлин” се носи денонощно силна медийна чалга. Не мога да спя.

Ще арестувате ли DJ 6!6! ?
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7934 |15.07.2017 Бойчев: Бузлуджа е като България през последните 27 г. - разруха, кражби, съсипване . 25| 6895 |04.02.2016 "Потпури" на тема "Кунева" задръстиха мрежата . 0| 5240 |17.07.2015 Опазването на човешкия живот и целостта на мрежата е приоритет за ЧЕЗ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads