Реклама / Ads
19| 45198 |29.01.2018 НАРОДЕН ГЛАС

О. Стефанов: Тъмни облаци над Борисов, Цацаров и Пеевски, не могат да преглътнат, че Цв. Василев е жив

.
Огнян Стефанов
Една от големите грешки на българската прокуратура е, че изпусна Цветан Василев. Имам предвид, че този човек е все още жив. Това те няма да преглътнат и в крайна сметка ще им изиграе много лоша шега. Това заяви пред BiT издателят на Frognews Огнян Стефанов.
 
Той коментира в началото изказване на говорителката на прокуратурата: Бих посъветвал Румяна Арнаудова да не се подлага на тест за интелигентност, защото може да се разочарова жестоко. Местоположението на Цветан Василев е изяснено в Белград. Той е там, те го търсят на адрес в София, обясни журналистът.

Разговорът с Цветан Василев съдържаше следното нещо: Той предлага на главния прокурор Сотир Цацаров, на главния свидетел Бисер Лазов, самият той и Делян Пеевски да се подложат на детектор на лъжата и да видим какво ще покаже. Освен за Сотир Цацаров, Пеевски му е казал и за други хора, на които е носел пари. Те си знаят кои са и кои са получавали, посочи Стефанов.

Журналистът коментира и поведението на Бисер Лазов и мнението на Цветан Василев за него: Има предвид, че човек като Лазов, който е близо до него, после се е обърнал да работи на страната на Пеевски. Той във всеки един момент може да бъде манипулиран и да каже какво ли не. Цветан Василев твърди, че Бисер Лазов е казал, че Делян Пеевски дължи огромни суми на фирми, свързани с Василев.

Журналистът изказа своето мнение и за акцията на прокуратурата за разледване на хора, които притежават скъпи коли: Струвами се, че много политици, включително премиерът Борисов, главният прокурор Цацаров и Делян Пеевски са наясно, че облаците над главите им се сгъстяват. Въпросът е, че ни заливат с приказки за стабилност и Цацаров започва N-тата поред акция за хора с бентлита. Но тогава неговите хора трябва да са в хотел "Берлин"....

Накрая Огнян Стефанов коментира и казуса "Магнитски": Това са тъмните облаци, които карат много политици, Цацаров и Пеевски, да не си  лягат спокойно. Аз не знам какво ще е решението на американския президент Тръмп, но окончателният срок е края на март. Тогава той ще обяви своето решение.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 20510 |18.09.2017 Огнян Стефанов: Борисов ни лъже, мафията е окупирала държавата . 5| 15106 |21.07.2017 Огнян Стефанов: Делян Пеевски навлезе и в оръжейния бизнес, но остава извън вниманието на НАП и прокуратурата . 15| 18621 |13.05.2017 О. Стефанов: Вътрешният министър говори и върши безумия . 0| 5093 |14.09.2016 Ст. Делийски за Фрог: Няма предизборна кампания, има тъмни стаички

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads