Реклама / Ads
14| 19086 |08.07.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Петър Бояджиев: Не се ли унищожи мрежата на Доган и Пеевски следва подмяна вместо промяна

.
Петър Бояджиев
След 3 дни са изборите. Много пъти съм писал, че България е доведена до състояние на национална катастрофа. Знам, за съжаление, че за много хора това са думи без голямо значение. А всъщност от резултатите от тези избори зависят съдбите на всички. България за 32 години не можа да излезе мантално и организационно от категориите и мисленето на комунистическият калъп.
 

Тази криза в мисленето продължи много дълго и едва сега от една година новият начин на мисленето си пробива път. Успее ли този пробив, бъдещето на България е добро.

 

От степента до която успее този пробив, зависи и скороста с която страната ще излезне на широкият европейски друм. Опасноста обаче съвсем не е преминала. Бойко Борисов е само лицето на тези които доведоха страната до тази национална катастрофа. Това лице вече е в канавката. Опасноста обаче съществува.


Основната опасност е Доган, Пеевски, ДПС и Русия която е зад тях. Доган не е в канавката и умува всеки час как, освобождавайки се от Борисов, ще запази мрежата си. Виждате съвсем ясно, че дори в служебното правителство ДПС има трима министри. Този на транспорта, на енергетиката и на земеделието. Как е станало така няма да гадая нито да обвинявам някого. Просто такива с фактите. Не се ли унищожи мрежата на Доган и Пеевски следва ПОДМЯНА вместо ПРОМЯНА. Доган има интерес и ще пощрява цялото джепане да се хвърля срещу Борисов за да остане той. Чуйте им мотото РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВАТА. Има един критерий, кой кой е. Ако чуете някой да обяснява, как без дпс не можело да се случи промяната и че ДПС и ДОГАН можело да се изплзуват по един или друг начин за очистването на държавата от мрежата на ГЕРБ, трябва веднага да ви светне лампичката, че иска да ви вкара в мрежата на заблудата да викате ура срещу собственият си интерес. Дано да съм разбран, от тези няколко реда.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4604 |14.04.2021 Петър Кърджилов: Министър Ангелов дължи на обществото пълен отчет за ваксините на Pfizer и Moderna . 6| 6569 |24.03.2021 Ген. Бояджиев: Аналогията между петимата от Кембридж и шестимата от София е анекдот . 8| 5603 |26.01.2021 Петър Ганев: Covid-19 обърна траекторията и ни вкара в дълбока рецесия . 11| 7324 |14.01.2021 Политологът Петър Чолаков: Ябълкана на раздора в парламента ще са средствата от ЕС за коронокризата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads