Реклама / Ads
4| 6676 |31.10.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Прокурорът „Кой ми сра в гащите” единствен кандидат за шеф на Националното следствие

.
Борислав Сарафов Източник: БГНЕС
Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов, прочул се с репликата си „Кой ми сра в гащите?” се оказа единствен кандидат за шеф на Националната следствена служба. Той бе предложен от петима магистрати, сред които и главният прокурор Сотир Цацаров. Любопитното е, че крилатата фраза, споделена от Сарафов в интервю по НТВ, се изрича от магистратите почти винаги, когато става дума за него.
 
Трябва да се случи чудо, за да не го изберат, коментираха пред Фрог нюз юристи. В средата на миналата година Сарафов, който се свързва с модела КОЙ и статуквото, беше забъркан в неприятен скандал. След обидни реплики, разследващата полицайка от ГДБОП Любомила Ценова заведе срещу него съдебен иск на стойност 30 000 лева.

Твърди се, че пред много хора, той попитал разследващата: „Ти свирка правила ли си?”.

Сарафов не опроверга появилата се в медиите информацията. Така остана открит въпросът дали действително е изрекъл подобно нещо. Вместо това, обвинителят публикува своята версия на интернет страницата на прокуратурата, обправдавайки се, че се касае за корупция. След като размисли и се извини на Ценева, с което призна прегрешението си, тя тутакси оттегли иска.

В началото на тази година зам.-главният прокурор влезе в нов идентичен сериал. Срещу него съдебно дело заведе и следователят от НСлС Страхил Каменички, също за обиди. Те били изречени пред негови колеги, докато разследвали трагедията в Хитрино.

Тогава изненадващо се появил Сарафов и без да е ясно какво отношение има към разследването, започнал да им говори как цяла България знае, че са "безделници и деквалифицирани" и "мислят само за ишиас и лумбаго". Каменички поиска от Сарафов 26 бона за причиненото му увреждане. Съдът, обаче прекрати делото с мотива, че магистратът се ползва с имунитет.

Фрог предрече, че след номинацията на Борислав Сарафов за шеф на НСлС, никой няма да посмее да излезе срещу волята на Цацаров и да се кандидатира за поста. Ако се доверим на думите на кандидата за следовател №1, след официалният  му избор, той би трябвало да носи званието "Главен безделник".

Екип на Фрог нюз
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7006 |28.06.2017 Бабикян: Павлова държи повече на „гащите”, отколкото на културата . 0| 4321 |21.01.2017 Състезание с един кон: Прокурорът Розалин Трендафилов избран за член на ВСС . 0| 4414 |13.07.2016 Прокурорът по КТБ Гешев стана шеф на спецпрокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads