Реклама / Ads
11| 8128 |07.10.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Райчев и Михайлов се изпокараха за гьон-суратлъка и губенето на мисълта

.
Райчев и Михайлов
На турски се казва гьон-сурат, Кристалина Георгиева създаде илюзията, че ще спечели, това е безобразие, а тя не изпитва минимална вина, съжаление, заяви по НТВ социологът Андрей Райчев. Според него представянето й било отчайващо, на лош английски, все едно кандидатствала за кол център.
 
Имате ли огледало, да се види г-н Райчев, да види какво значи гьон-сурат, не гледа в очите, ръкомаха, репликира Евгений Михайлов. Правителството наистина има грешка - първо, че се подаде на изнудването на агента на ДС Гоце, за Ирина Бокова и че не я оттегли веднага щом Гоце Първанов се оттегли от мнозинството. Отначалото на тази година и правителството, и Бокова много добре знаят, че има две страни, които ще наложат вето, както и се оказа. Има две вето за Бокова, две и за Георгиева. За кампанията на Бокова са платени много пари. Групата около Райчев, Прохазки, Дайнов, Кръстев, която от години съветва много правителства, не е дала нито един правилен съвет, смята Михайлов. Непрекъснато се надуваше балона за "жената от Източна Европа" и Кремъл, който го наду, го и спука, гласувайки за мъж от Западна.

Според Райчев Михайлов отговарял за българо-американската дружба. За Михайлов провалът за България било оставянето на Бокова в играта.

После двамата заспориха кой си губи мисълта и кой я има или не. Бокова е приемлива може би за руснаците, но по никакъв начин не е тяхна кандидатура, заяви Райчев. А Путин казал, че няма да пречи на нито една от двете и престанал да се занимава с нас, Русия не настоявала за Бокова. Зад Борисов стои гигантската му политическа интуиция, но този път направи гигантска, груба грешка, влизайки в чужда игра на ЕНП, за която ще плати, обясни Райчев.

Когато във футбола един играч се представя зле, го сменят, но той не остава на терена. Чий кандидат в последния кръг беше Бокова, попита Михайлов. Вие всички от БКП и ДС играхте срещу българската държава, обърна се Михайлов към Райчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5154 |27.09.2016 Е. Михайлов: Бокова не осъди нито възродителния процес, нито Милошевич . 3| 4389 |12.09.2016 Райчев брани Бокова, турлю-гювеч щяла да е смяната й за ООН . 1| 5813 |02.09.2016 Образуваха проверка за скандала между Рут Колева и Деница Михайлова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads