Реклама / Ads
6| 10074 |20.11.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Специалист: „Измислените гласоподаватели“ на местните избори са 482 347

.
Георги Крушков
С точност до един „измислените гласоподаватели“ на местните избори са 482 347. Освен това има и измислени ЕГН-та в България - те са фалшиви, но валидни. Важно е последната цифра, която е контролна и се изчислява по сложен начин. Списъкът съдържа мъже с женски ЕГН-та и жени с мъжки ЕГН-та. Възможно определени хора да имат две лични карти.
 

Това каза специалистът по фирмено разузнаване Георги Крушков пред Люба Кулезиц по телевизия Евроком.

 

Възможно е да се направи такава манипулация, но това е невъзможно да се случи само чрез СГРАОН, трябва още и полицията да участва, защото те отговарят за издаването на лични карти. Казвам, че тези ЕГН-та биха могли да бъдат добавени към избирателните списъци. Наивен съм и ходих да питам в СГРАОН. Там ми казаха, че това, което показвам, е случайна грешка.

 


.

 

Данните, които използвам са публични. Те са от Националния статистическия институт и от Централната избирателна комисия. От 7 млн. 39 души трябва да се извадят хората, които все още са млади и не могат да гласуват.

Данните от ЦИК и данните от статистиката се разминават. Може да се сметне и от дете.

Не може да се разбере от къде идва разликата в данните на статистиката и избирателната комисия.

Всеки, който в момента ни слуша може да види данните в сайтовете да направи сметките, както и да види, че резултатът е убийствен.

Разликата от 487 326 гласове биха били реални гласове, това е отворена опция.

Всичко е толкова тъпо, че всеки може да види цифрите, те са публични.  Въпросът е какво правим какво правим от тук.

 

В информационната система на страната също има много странни неща.

В Търговския регистър има възможност за една врътка, която е свързана с идентичните графични образи на латинките и кирилските букви. Това се прави в тези институции.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 12483 |20.11.2019 Горанов, „Dom Pérignon“ и чер хайвер ли да си купят с коледните 40 лв пенсионерите? . 6| 6204 |20.11.2019 Адв. Елена Гунчева: Цацаров няма да бори корупцията и в КПКОНПИ . 7| 6916 |19.11.2019 Риболовен клуб ”Балканка”: Не става да ни катерят на джанката /видео/ . 6| 8916 |19.11.2019 Поетът Н. Милчев: Изборът на Гешев - пиеса, театър, фарс, фалшиви роли и грим

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads