Реклама / Ads
1| 6166 |23.01.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Вени Марковски: Да разследват журналист като Йончева е падение на Цацаратурата

.
Вени Марковски
Прокуратурата Цацаратурата отново демонстрира своята некадърност - този път с обвинение* срещу Елена Йончева!?
 

Понеже вкараха в затвора всички бандити, мошеници, крадци, политици... извинете за повторението..., телефонни измамници, некадърни и корумпирани (пак извинете за повторението) прокурори, та опряха до единственият български журналист, който в последните близо 30 години обиколи всички горещи точки на планетата и интервюира от талибаните в Афганистан, през убийците в Чечня, далавераджиите в Косово, колещите хора в Алжир... Направи репортаж - останала сама, без оператора си дори - от Багдад малко преди там да влязат американските войски и т.н., и т.н.
ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДОКЪДЕ Е ПАДНАЛА ЦАЦАРАТУРАТА, за да се захване с разследване на такава журналистка? И представяте ли си какво шоу ще бъде в съдебната зала - било в София, било в Страсбург?


Разбира се, след години, когато поредното обвинение на цацаратурата бъде наказано с оправдателна присъда и с глоба за българската държава, главният цацаратор отдавна ще е я съдия в Конституционния съд, я на заслужена пенсия. Разследващите прокурори ще са може би на море или на планина. Полицаите ще си мислят: "Ами, т'ва ни наредиха, т'ва разследваме".
...
А народът ще е забравил за случая - така, както забрави за бившите обвиняеми министри - на здравеопазването, на отбраната, а помните ли, че имаше и обвинение срещу министъра на правосъдието? Така е - паметта на народа е къса, но за сметка на това избирателна като пощенска кутия: каквото влезе в нея, излиза след ден-два и от него не остава никакъв спомен.
...
И да не помислите, че това е просто случайно дело? Не, разбира се. Това е предупреждение към всеки, който се опита да разкрие някоя далавера.

 

Вени Марковски. Фейсбук

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 16514 |09.11.2018 Соня Момчилова: Елена Йончева е единственият човек в НС, който ни информира за тежки престъпления . 9| 8828 |04.10.2018 Какво е това? Основа за обществени душове преди да влезем в крематориума ли? . 13| 6055 |16.09.2018 Елена Йончева: Плащаме кръвен данък заради некачествените пътища

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads