Реклама / Ads
7| 7780 |31.01.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Весислава Танчева: Обитаваната от калинки държавна администрация е пропита с цинизъм

.
Весислава Танчева
Впечатли ме обаче финалът на този запис и само заради него признавам, че каквато и да е Голямата игра зад това избиване на дребни риби, такива записи трябва да бъдат вадени от всички възможни елени-йончеви и да бъдат коментирани с подробности. Защото тези няколко реплики показват целия пропит с цинизъм манталитет на държавната администрация и обитаващите я калинки
 

Това коментира Весислава Танчева във Фейсбук. Вижте целия й коментар:

 

Не се впечатлих особено от спестяването на накакви си 700 хил. лв. неустойки за неизряден изпълнител. На Домусчиев му спестиха 58 милиона неустойки за неизпълнен приватизационен договор и к'во? Нищо!


Не се впечатлих особено и от лекотата, с която зам. министър, асоцииран по онова време повече с РБ, отколкото с ГЕРБ, измисля схема за разтоварване на задължения от частна фирма - изпълнител (ДЗЗД "Антична Сердика", консордиум между варненската "Пътища и мостове" с 50%, държавната "Реставрация" с 30 %, "Пътстрой-Варна" - с 10%, и "Финанс Груп 2013" -с 10% ). Борисов го прави далеч по-леко и със замах в аферата "Ало, Ваньо" - никакви схеми и хартийки, направо махай хората от там и забрави!


Не се впечaтлих дори и от очевидната заигравка между ГЕРБ и БСП - едните се правят, че атакуват, другите се правят, че страдат, а прокуратурата действа на мига! Този филм вече го гледахме през същата 2016 г - героизират човек на "опозицията", за да бие с лекота неизбираемата Цецка. Е, тя загуби от Радев с двуцифрен резултат, а това не беше баш предвидено, но пък Нинова толкова елегантно пропиля инерцията за няма и месец! Това Бацко си го призна година по-късно!


Тия работи са ми deja vu, не успявам и да се развълнувам даже!
Впечатли ме обаче финалът на този запис и само заради него признавам, че каквато и да е Голямата игра зад това избиване на дребни риби, такива записи трябва да бъдат вадени от всички възможни елени-йончеви и да бъдат коментирани с подробности.
Защото тези няколко реплики показват целия пропит с цинизъм манталитет на държавната администрация и обитаващите я калинки

 

Банов: Мечкунов (арх. Иван Мечкунов, ръководител на проекта от страна на Министерство на културата) се е продал за едно ходене в Испания, това е!
Татяна Цветанова, директор „Дирекция правна“: Верно ли?
Банов: Мечкунов, няма да се продавате за жълти стотинки!
Цветанова: Само за милиони!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9803 |07.01.2019 Весислава Танчева: Прокуратурата си събира доказателства, като претърсва канторите на адвокати . 1| 5422 |30.11.2018 Весислава Танчева: Става дума за открита война срещу правовия ред . 0| 5929 |08.11.2018 Весислава Танчева: Шестте имунитета, искани от Цацаров, са като за булка на сватба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads