Реклама / Ads
14| 13747 |04.01.2019 ЪNDERGROUND

Георги Георгиев от БОЕЦ: Здравната инспекция потвърди, че се опитват да убият съпругата ми!

.
Георги Георгиев и съпругата му Мариела. Източник: Фейсбук
Картината на това, кой, как и защо се опитва да убие съпругата ми и кой и как прикрива тези престъпления ще бъде ясна. Важно е да бъдат разобличавани. А ние продължаваме битките си, за живот, свобода и справедливост. Да умират хора защото няма пари за лечението им е не просто престъпление, това е геноцид, за който дебелите ще плащат. Умират дори деца, ежедневно. Умират от тежки, но лечими болести.
 

Това написа в личния си профил във Фейсбук Георги Георгиев от БОЕЦ, който

преди време съобщи, че се правят всякакви опити да се откаже лечение на съпругата му Мариела. Ето какво написа той:

 

ТАКА убива мафията, бавно и методично.


Продължаваме да разобличаваме дебелите и мафията и нечовешките им опити и убийства на болни хора.


Столична регионална здравна инспекция отговори на сигнала ми за отказа на лечение на съпругата ми. Потвърждават всяка моя дума. Потвърждават, че никой не е имал никакви намерения да бъде извършена трансплантация на Мариела. Напротив, направено е всичко възможно трансплантация да не се случи. Мариела е диагностицирана и включена в листата на чакащи бъбречна трансплантация през март 2017г. Веднага след това аз минах всички изследвания и бях одобрен за донор. И въпреки, че ходихме многократно в София през следващите месеци и години за имунни тестове и изследвания, НИКОЙ не е направил крос-мач тест (тест за съвместимост), което е най-важното изследване. А бяхме лъгани през цялото време.

 

Такъв тест е направен чак през септември 2018г. - една година и половина по-късно, след като разритах свинчугите из министеството и разни агенции. И въпреки всичко след това отново последва отказ от лечениев Александровска болница. Така действа мафията, убива бавно и методично всеки, който не приема престъпната им власт. Абсурда е в това, че имаме нуждаещ се от трансплантация човек, както и от донор. Най-тежкият проблем с трансплантациите в България е липстата на донори, а ние имаме донор и въпреки това "държавата", мафията, дебелите, мутрите правят всичко възможно трансплантацията да не се случи. Така, както хиляди други българи биват лишавани от лечение с мотива , че ПАРИ НЯМА. На фона на раздаваните от Борисов стотици милиони и милиарди на обръчите от фирми на Пеевски, да умират хора защото няма пари за лечението им е не просто престъпление, това е геноцид, за който дебелите ще плащат.

 

Умират дори деца, ежедневно. Умират от тежки, но лечими болести. И единствената им ''вина" е , че са се родили в държавата на мафията. Борисов и бандата му откраднаха дори един милиард и половина от резерва на здравната каса. Касата в момента дължи на чужди каси към 300 милиона, което лишава българите и от възможност за лечение в чужбина, чуждите болници отказват манипулации, които обикновено са скъпи, защото нашата каса не им плаща разходите. Посланието е ясно и брутално - "Щом като не можем да крадем от вас, значи не ни трябвате и по-добре да сте мъртви, за да не харчите парите, които можем да откраднем"


Остава да получим отговорите на прокуратурата и медицински одит. И картината на това, кой, как и защо се опитва да убие съпругата ми и кой и как прикрива тези престъпления ще бъде ясна. Важно е да бъдат разобличавани. А ние продължаваме битките си, за живот, свобода и справедливост.

 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 15645 |02.05.2018 Свидетели срещу КТБ на хранилка в „Гипс“ - Кошава, Гешев и Георгиев – мълчат . 2| 10126 |18.03.2018 Само във Фрог: „Килърът“ Георги Вълев съди затвора, иска по 50 лв. на ден за липса на свеж въздух . 15| 19430 |17.01.2018 Според НСБОП петролният бос Георги Самуилов, купил Общинска банка, бил някога лидер на ОПГ . 7| 19638 |01.11.2017 Само във Фрог: Бившият главсек на МВР Георги Костов е злоупотребил с власт, категоричен е ВАС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads