Реклама / Ads
5| 10535 |31.01.2018 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Арестуван за отвличането на Адриан се върнал от о.Бали, където източвал карти

.
Главният секретар на МВР Младен Маринов подведе медиите, че Златко Баретата и хората му не са арестувани
Един от арестуваните мъже за отвличането на Адриан Златков се върнал наскоро от о.Бали, където източвал карти. Става дума за Георги Джамбазов. Това съобщиха за Фрог нюз източници от МВР.
 

Според тях Златков, който е от бригадата на наркобоса Златомир Иванов-Баретата, бил „командирован“ на екзотичния остров малко след отвличането на младия мъж. Целта била да се заличат следите към преките извършители, допълниха разследващите. Джамбазов всъщност работел на Бали в групата на известния столичен наркобос Кирчо Руския и авера му, познат като Пецата. Двамата са членове на силовата групировка ВИС. Има данни, че въпросната банда на Руския, освен с кражба на пари от карти на Бали, се занимавала и с побои и прочистване на конкуренти. Любопитното е, че те били също от България. Често се стигало до побои. В момента индонезийските власти издирват Руския и Пецата за престъпленията, които са организирали на тяхна територия. Припомняме ви, че Кирчо е наложил тотален монопол върху продажбата на дрога в столичния кв. „Люлин“ и Слънчев бряг.

 

Сред задържаните за отвличането на Адриан е и гаджето на Георги Джамбазов-Здравка Стефанова, дясната ръка на Златко Баретата-Ивайло Ториното и Мартин Марков. 

 

Всички вече са се обзавели с обвинения за помагачество в отвличането. Името на последния беше замесено в побоя на Околовръстното шосе. 

 

Твърде странно се оказа поведението на главния секретар на МВР Младен Маринов, който категорично отрече новината на Фрог за ареста на Златко Баретата и хората му.

 

Много скоро се разбра, че с изказването си той е подвел всички останали медии, които се втърнаха на сляпо да го цитират. Твърди се, че Маринов и Баретата не само се познавали, но са учили заедно. Не е тайна, че главсекът е бил охрана и шофьор на един от най-големите подземни босове у нас-Мето Илиенски. Запознати с миналото на Младен Маринов са категорични, че именно бандитът стои зад старта на кариерата му в МВР. До този момент Младен Маринов не е опровергал тази скандална информация.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 17466 |30.01.2018 Първо във Фрог: Задържаха наркобоса Златко Баретата и хората му за отвличането на Адриан . 6| 20144 |29.01.2018 Само във Фрог: Убитият данъчен предупредил приживе службите, че го следят . 8| 13090 |22.01.2018 Само във Фрог: Петдесет хиляди евро рушвет се дава за камион цигари у нас . 9| 18422 |17.01.2018 Само във Фрог: „Килърът“ Вълев се оплете за отношенията с убития Петър Христов, разкрива за връзката им с ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads