Реклама / Ads
1| 8200 |10.01.2018 ЪNDERGROUND

Само във Фрог: Един от „Килърите” търси пет цифрена сума в евро

.
Групата ”Килърите”
Един от осъдените по делото „Килърите” търси голяма сума пари. Става дума за пет цифрена сума в евро. Това разкри пред Фрог нюз свидетел срещу бандата за мокри поръчки. Умишлено ще запазим името на източника ни, за да не застрашим живота му.
 

По думите му тази информация е достигнала скоро и до оперативните служби. Щом научили за това, ченгета коментирали: Щом иска толкова много пари, надали са му, за да си смени дограмата в затворническата килия. Срещу въпросния затворник има и няколко сигнала, че обмисля бягство.

„От 2013 година в МВР постъпват множество сигнали, че „Килърите” готвят убийство на хората, които са работили по делото-полицаи, прокурори, свидетели. До този момент не зная по тях да е направено нещо”, допълни мъжът, който е работил за член на бандата и е имал преки наблюдения за престъпленията, които са се вършили.

 

Припомняме ви, че през 2016 година КОНПИ вдигна запора върху част от имуществото на осъдения на доживотен затвор без право на замяна Георги Вълев. Така по неясни причини държавата го обезпечи финансово. Не е тайна, че всички осъдени ползват телефони и съвсем спокойно поддържат връзка с външния свят.

Трима от „Килърите” се обзаведоха с възможно най-тежките доживотни присъди у нас-доживотен затвор без право на замяна. Това са Петър Стоянов-Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов-Кеца. Преди ден зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че зад убийството на бизнесмена Петър Христов може да стоят „Наглите” или „Килърите”. Разследващите са категорични, че той няма пръст в разкриването на „Килърите”. Любопитното е, че в показанията си Георги Вълев твърди, че Христов го е рекетирал, за да му вземе бизнеса във Велико Търново, откъдето са и двамата. МВР мълчи по всички тези въпроси.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7823 |09.01.2018 Само във Фрог: Всички среднисти в МВР с 50 лв. над заплатата, висшистите с по 30 лв. . 1| 4690 |09.01.2018 Страхил Делийски, само пред Фрог: КСНС щеше да е интересен, ако беше за сигурността в България . 4| 21424 |09.01.2018 Само във Фрог: Петър Христов имал конфликт със застрахователен бос

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads