Реклама / Ads
32| 9567 |27.12.2022 ПОЛИТИКА

Гаргите ли плаши Лавров със закани към САЩ и Запада? Ами ако ракетите уцелят кремълските деца?

.
Вместо да умуват как да се измъкнат от грозната война, която започнаха в Украйна, и да се замислят за извършените жестокости по време на Коледните празници, руски управленци ръсят заплахи наляво и надясно. Дмитрий Медведев, вечният солташак на Путин, се изрепчил, че Русия ако си задейства ядрената програма, Западът и САЩ ще бъдат сринати и няма дори да узнаят какво се е случило.
 

Няма да има и кой да пита... Голям Торбалан е този Медведев - направо крийте децата, че няма да заспят от уплаха...

 

САЩ искат да унищожат Русия. Тези зловещи думи прибавя Сергей Лавров, външен министър на Русия. „Тъпите“ кравари, „пропадналата държава“ с управление от „неадекватни политици“, както ги нарича самият той щели да унищожат „непобедимата Русия“, „символът на новия свят“, „незаобиколимият фактор“ – пак по неговите думи – Русия?! Е как така?

 

Помислете само: загниващият, деградиралият, пропадналият, фалшивият, подлият западен свят, начело с „пропадналите САЩ“ (от речника на Лавров и Дмитрий Медведев) имали намерение да унищожат неунищожимото. Не се връзва нещо.

 

Освен това, като са толкова могъщи, що не оставят американците да се пробват и да ги размажат веднъж завинаги? Ще се възцари вечно щастие на планетата под мъдрото ръководство на Кремъл, всички страни и народи ще заживеят честито, както руснаците в Русия. И ще слушат Йосиф Кобзон наместо Фрак Синатра и Мик Джагър, например.

 

Нали това иска Москва: да въведе нов, справедлив световен ред - "русский мир".

 

Странно, защо тогава 143 държави в ООН осъдиха анексирането на територии в Украйна от Русия? И защо само Беларус, Северна Корея, Сирия и Никарагуа застанаха до Москва? Дори Китай и Индия, които Путин счита за приятелски, не го подкрепиха…

 

Защо? Нали Путин, Лавров, Медведев и останалите твърдят, че искат да „освободят украинския народ“ от „нацистите и наркоманите“ в Киев? Защо светът не им вярва?

 

Ето защо: на 23 февруари 2022 г. Лавров заяви: „Само човек с болен мозък може да допусне, че Русия ще нападне Украйна“.

Няколко часа по-късно Русия нападна Украйна…

 

Излиза,че сегашните думи на министъра, че САЩ искат да унищожат Русия означават точно обратното. И Лавров се издаде: „Украйна трябва да приеме нашите условия за мир, в това число да предаде и признае анексираните територии. Иначе ще решим въпроса с армията“.

 

Но възниква въпрос: Как самият Лавров и другите в Кремъл ще гласуват Русия да бомбардира САЩ, като там се намират децата и внуците на половината от тях? Там е и извънбрачната дъщеря на Лавров – Полина Кональова, която притежава „скромен“ дом в Кенсингтън за близо 6 млн долара…

Другата му дъщеря – Екатерина Винокурова е живяла „само“ 17 години в САЩ, завършила е Колумбийския университет и често лети отвъд океана с частния самолет на семейството си – от брака й със сина на руски олигарх, развиващ огромен бизнес с лекарства от Лондон до САЩ, Европа и Африка.

 

Не е лесно хем да мразиш и да искаш да унищожиш Америка и Запада, хем да ползваш всичките блага на презряната им система и децата ти да са там. Че вече и милиони други руснаци.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5782 |27.09.2022 Петро Порошенко: Путин е луд маниак - шантажира, плаши и изнудва . 4| 11446 |23.09.2022 Владимир Чуков: Лавров е класически лъжец, а референдумите са под щика на автоматите . 79| 25348 |24.01.2022 Радетели на руско-българската дружба: Лавров с любовница и пари на олигарх, Милер – герой на труда . 58| 17684 |08.03.2021 Министър Сачева заплаши със съд Мая Манолова на изборен дебат в ефир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads