Реклама / Ads
0| 6624 |20.04.2016 ПОЛИТИКА

Каракачанов: В Пазарджик плащат да носят бурки

.
Красимир Каракачанов
Със закон искаме да пресечем опитите за противопоставяне на българското общество. Какво е това бурка? В Пазарджик се плаща, за да се носят бурки. Това каза пред bTV лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.
 
Ние никога няма да се уморим да говорим по тази тема. В последните години българските политици се снишаваха и очакваха бурята да отмине, но това няма как да стане. Това е една война, която се финансира от чужди фактори. Дианета е превзел българските джамии. Всички знаем как беше избран преди 4 години главният мюфтия. Религията в България е под юрисдикцията на българските закони. България е светска държава. Как ще издаде лична карта на жена, която носи бурка? Тези хора твърдят, че това са техни вярвания. Няма такова нещо. В България никога не е имало такива вярвания и тези процеси трябва да бъдат пресечени незабавно, категоричен беше Каракачанов.

Лютви Местан не си е научил урока. Политиката на Турция е възстановяване на турското влияние върху бившите територии на Османската империя. Не са познали. България е суверенна държава и не изпитва никаква носталгия по Османската империя. За да се регистрира партия ДОСТ, съдът трябва да си затвори очите. На всички е ясно, че ДОСТ се спонсорира от Анкара. На учредяването имаше 200 имами. Нали говорят, че ще са светска партия? Сред учредителите имаше и турски граждани. Всички тези факти са достатъчни, за да не се разреши регистрацията на тази партия, обясни лидерът на ВМРО.

Явно никое българско правителство не иска да реши проблемите с купения и корпоративния вот. При задължителното гласуване ще намалим възможността тези гласувания да решават изборите. ВМРО никога не е предлагало единна дясна кандидатура за президент. На България и трябва държаваен глава, който ще поставя интересите на държавата и хората над всичко. На България и трябва истински патриот, каза още Каракачанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5230 |03.03.2016 К. Каракачанов: Армията не е готова да пази границата . 27| 6616 |16.02.2016 Каракачанов: МО размазва военното разузнаване за 25 години . 19| 7092 |04.11.2015 Каракачанов: Горанов дере кожи, вместо да се произвежда . 2| 5048 |30.10.2015 Цвета Караянчева в Пазарджик: На първи ноември гласувайте за Найден Шопов с номер 6 в бюлетината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads