Реклама / Ads
14| 32387 |31.07.2021 ПОЛИТИКА

Нидал Алгафари за премиера на ИТН: Нямаше ”уау”, а ”това ли беше”?. Получаваме ДПС в управлението

.
Нидал Алгафари
”Ефектът, който се очакваше, не се случи. Нямаше ”уау”, а ”това ли беше”? Хората очакваха нещо невероятно, че ще се появи човек, който не е от Харвард, а Харвард е негов, извънземен, но не случи. Ние не знаем какво и как е управлявал Пламен Николов. Моите опасения, се този човек не е достатъчно добър въжеиграч и жонгльор.
 

Притесненията ще дойдат и от състава на кабинета, който още не знаем. Такива очаквания ни дадоха - че ще се случи нещо невероятно. Мнозинствата няма да са плаващи, защото се правят зад екрана. На Слави му трябват 10-15 гласа. Ако дойдат от ДПС - народът ще каже, че са от "сараите". От БСП ще се припознаят, че идват от Радев". Това заяви писателят и политически пиар Нидал Алгафари пред БНТ.

 

Да не говорим, ако от Бойко Борисов дадат гласове за ИТН... Христо Иванов и Мая Манолова се опитаха да се наложат. Сега се оказва, че всички трябва да играят по гайдата на Тошко Йорданов. В политиката няма емоции, а интереси. Няма вечни приятели. Мая Манолова има интерес да играе със Слави към този момент. Не може ДБ и ИБНИ да гледат отстрани и да не участват в взимането на политическо решение.

 

От ДПС са много силни в политиката. Не мога да си представя, че Ахмед Доган ще прати случайни хора на преговори с ИТН. Защо се срещнаха? Смятам, че ДПС ще застанат на принципни позиции, както подкрепяха СДС и ГЕРБ навремето. От тях ще зависи колко ще продължи мандатът на следващото правителство. Слави Трифонов се опитва да поседне на 2 стола, но накрая може да полегне. Влезе ли във властта, малките партии могат да правят каквото си искат. ГЕРБ се очертава като единствената опозиция. Провалят ли се, ГЕРБ и Борисов няма да дойдат на бял кон, а на бяла каляска", каза още Алгафари.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 30352 |20.05.2021 Ген. Димо Гяуров: Шефовете на ДАНС и ДАР сами поднесоха на тепсия главите си на премиера и президента . 1| 4789 |04.03.2021 Атанас Зафиров от БСП към премиера: Използвате умишлено кризата с политическа цел като рискувате здравето на хората . 5| 11288 |02.03.2021 Иван Иванов, БСП към премиера: 2 милиона българи живеят на прага на бедността, а Вие си напълнихте чекмеджето . 35| 10860 |19.09.2020 Прокурор Машева: До 28-и септември ще отговорим на ЕП за барселонската къща и чекмеджето на премиера Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads