Реклама / Ads
15| 23496 |17.09.2021 ПОЛИТИКА

Радомир Чолаков хълца: ИТН и формацията ”Петков-Василев” са „ удар с таран“ срещу политическата система

.
Радомир Чолаков
„На два пъти през тази година се осъществява „ удар с таран“ срещу политическата система. Първия беше с партията ИТН, който не успя, и сега може би затова и с този нов проект на Петков и Василев, това е опасното за българската политическа реалност, не за нас“. Това заяви Радомир Чолаков от ГЕРБ.
 

„Но партиите са все пак част от гражданското общество и ние сякаш забравихме за това. И се чудя защо последно време се забавляваме и изпитваме удоволствие от идеите за създаване на параполитически проекти, които трябва да ударят старата политическа система на базата неясни връзки, неясно финансиране и идеология... И не знам защо си мислим, че това ще доведе до нещо по-добро? Аз си мисля за две личности - Кирил Петков и Асен Василев, който се движи в сянката на първия, но Петков бих го оценил по делата му. Когато отправих депутатско питане към Петков за малки фирми, които е трябвало да получат помощи във връзка с пандемията, това дойде като сигнал от избиратели, попитах защо тези хора не са си получили помощите си, Петков каза, че те ще си получат помощта. Но това и до днес не е станало. Ако това дребно нещо не може да свърши, какво остава за нещо голямо", даде за пример Чолаков.


Той не посочи кой ще е кандидатът за президент на ГЕРБ, като заяви, че не знае кой ще е: "Но българското общество има нужда от миротворец президент, той не трябва да изгаря мостове, и да не води войни срещу една част от обществото, за да наложи своите си идеи.


Разчитам че, кандидатът на ГЕРБ / СДС ще е такъв човек - изграждаш мостове. Ще видим дали обществото ще избере войната, или ще избере мира.

А Радев до момента е с минус един милион гласове назад...Кампанията няма да е толкова лесна...", каза още Чолаков пред БНР.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 42066 |22.07.2021 Доц. Чолаков: Скоро след сформирането на нов кабинет може да се стигне до разваляне на задругата и приятелски огън . 34| 16286 |04.09.2020 Политологът Петър Чолаков: Одобрението на Борисов се срива, на Радев стои около 50% . 13| 10938 |20.12.2019 Петър Чолаков: Доган практически е член на правителството . 9| 14593 |17.11.2019 Доц. Петър Чолаков: Цинична е темата за злоупотреба с болнични след ”Апартаментгейт” и ”къщите за тъщи”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads