Реклама / Ads
4| 5193 |08.11.2016 ПОЛИТИКА

Трайков: Цачева трябва да убеди хората, а не лидерите на РБ

.
Трайчо Трайков
Не мисля, че мястото на срещата беше там - в централата на СДС. Тази среща е безмислена. Не носи нищо. Г-жа Цачева трябва да убеди не лидерите на РБ, а българските граждани, че трябва да е президент. Това заяви кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков.
 
Снощи се виждахме с колегите от Гражданския съвет, те смятат, че е добре да имаме среща с Цачева. Но тя пропусна кампанията. Тя трябваше да даде ясна позиция, зад какво стои. От щаба и предпочетоха да я скрият. И сега в тези кратки дни трябва да говори с десните избиратели. За това че подкрепя правата на човека, че ще следва геополитическия курс на страната, каза още той.

Аз съм един от десните избиратели, които Цачева трябва да убеди. Има три опции - Радев, Цачева, които ще си останат вкъщи, призна Трайков.Правосъдието като приоритет - това бе посланието, което изпращахме към хората по време на кампанията, посочи още той.

Имаше масово гласуване на българите в чужбина. Но беше лош отговорът от държавата. Радвам се, че почти навсякъде в света с ген. Събев сме на първо или второ място. Бъдещето на българската нация е една общност, независимо къде се намираме, убеден е кандидат-президентът на РБ.

Притеснително е, че определят ген. Радев като проруски генерал и той трябва да опровергае това. Кандидатурата на Орешарски бе най-добрият начин да се видят гласовете на ДПС, посочи той.

Никой президент на чужда държава не трябва да има значение за вътрешната ни политика. В САЩ президентът трябва да е човек, който разбира от общност до всички страни. Клинтън се доближава повече до този профил. Припомням, че 25% от американците предпочитат да ги удари метеорит, отколкото президент да стане някой от тях, коментира той изборите в САЩ, коментира президентските избори в САЩ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 2363 |29.03.2024 20 години в строя на НАТО! . 4| 9868 |28.03.2024 "Защо Крокус, а не Кремъл!" От Санкт Петербург до Магадан полицията арестува хора заради атентата . 4| 10484 |27.03.2024 Politico: Украйна се приближава към най-опасния си период. Помощта на Запада трябва да завали . 10| 3043 |26.03.2024 Дмитро Кулеба: Дайте ни проклетите "Пейтриът"!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads