Реклама / Ads

22| 5052 |19.11.2020 ПОЛИТИКА

Цветан Цветанов и Павел Вълнев се срещнаха със симпатизанти в Кърджали

.
Председателят и зам.-председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и Павел Вълнев се срещнаха със симпатизанти в Кърджали. В присъствето на членовете на Инициативния комитет Рашит Рашит и Аристидис Алексопулос за временен областен координатор бе избран Илия Илиев бивш областен управител, който всички единодушно приеха да отговаря за общинските и областни събрания за избор на ръководство, съгласно приетия устав на партията.

По време на срещата присъстваха бивши членове на ГЕРБ, СДС, ДПС и ДОСТ, които изразиха тревогата си от увеличаващия се страх на местно ниво от страна на ДПС и от ГЕРБ, използвайки инструмента на институциите, за да заплашва хората и те да нямат възможност да се присъединят към партия, която харесват, защото всеки решил да изрази различно мнение и подкрепа към друга партия от ГЕРБ и ДПС бива репресиран.
Затова тези, които са се осмелили да присъстват на събитието казаха, че има много последователи, които искат и ще се присъединят към Републиканци за България, но са се страхували тази вечер да дойдат на срещата.


„Републиканци за България“ е единствената алтернатива на синхрона ДПС-ГЕРБ.
Зам.-председателят Павел Вълнев изрази възмущение от случващото се в смесените региони и заяви, че в държава член на ЕС да има подобен подход и да се всява страх заради изразяване на мнение е недопустимо и партии, които работят на етнически принцип, или такива, които само се противопоставят нямат място в демократична България.


Той сподели, че Републиканци за България дава възможност на всички малцинства да имат своя представителност в партията им, която се явява обединител на турци, помаци, мюсюлмани, евреи, роми, арменци и това е единствената национална партия за последните 30 години, която дава реална политическа представителност на всички етноси в България.


Вълнев сподели, че е недопустимо председателят на парламента Цвета Караянчева да оказва натиск върху хората, тя трябва да се придържа към изписаното на Народното събрание: „Съединението прави силата“.


„Виждам много приятели, които 2005-2006 г. вярвахме в идеята на партия ГЕРБ на основни ценности и принципи, които вече ги няма, но виждам, че има и много присъстващи, които са вярвали и в партии като СДС, ДПС, когато се обединим заедно сме по-силни, отколкото всеки един поотделно“, категоричен е Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 20| 6095 |18.11.2020 Цветан Цветанов: Създадоха виртуално пространство на Борисов, за да си изкара мандата . 9| 4774 |12.11.2020 Павел Вълнев: Северна Македония е много важна за нас и България трябва да използва практично позицията си на член на ЕС . 1| 4237 |11.11.2020 Павел Вълнев: Републиканци за България е единствената алтернатива за противодействие на ДПС . 5| 3917 |10.11.2020 Цветанов и Републиканци за България застават зад работниците в „Булметал“ АД за запазване на работните им места

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ