Реклама / Ads
0| 4606 |19.07.2015 ПОЛИТИКА

Цветанов се прицели в 7 кметски места в Смолянско

.
Цветан Цветанов
Цветан Цветанов се прицели в 7 кметски места в Смолянско. Това стана ясно от изявлението му в областния град, съобщи БТА.
 

 Той представи  кандидатите на партията за кметове на общини в областта. Трима от четиримата досегашни кмета на ГЕРБ в областта отново са издигнати за пореден мандат- Николай Мелемов за кмет на Смолян, Мирослав Янчев в Златоград и Тодор Бозуков в Чепеларе. Нашето управление е прозрачно, винаги правим кампанията си лице в лице с всички избиратели в област Смолян и в страната като цяло, заяви Цветан Цветанов. В община Баните ГЕРБ издига за кандидат-кмет Милен Белчев, общински съветник от РЗС в сегашния мандат. Номинацията за кмет на община Борино е Джамал Асанов, бивш кмет в предишен мандат, издигнат от БЗНС.

 

Началникът на РУП- Девин Красимир Даскалов е кандидатът на партията за кмет на общината. Цветанов уточни, че от следващата седмица Даскалов излиза в отпуск и преди регистрацията ще подаде заявление за освобождаване от органите на МВР. В Доспат не се издига досегашният кмет от ГЕРБ Антим Пържанов, а номинацията е за Елин Радев, председател на Общинския съвет. В Мадан кандидатът на партията е Веселин Атанасов, общински лидер на партийната структура. Бисера Миланова е кандидатурата за кмет на община Неделино. В Рудозем ГЕРБ издига за кмет Шукри Халилов.

 

 Цветанов представи досегашния кмет на Златоград Мирослав Янчев като човека, който преобрази общината и създаде друго темпо пред кметовете в област Смолян. Под ръководството на неговия екип една малка община като Златоград успя да усвои над 20 млн. лв. по европейски проекти, допълни депутатът. През всичките тези години Тодор Бозуков като кмет на Чепеларе съхрани това, което местните хора искат да бъде запазено - пистата /от вр. Мечи чал/, заяви Цветанов.

 

Той визира ситуация, при която е имало опасност пистата, която е върху частни имоти, да бъде прехвърлена на друга собственост. Заместник-председателят на ГЕРБ благодари на сегашния кмет на Смолян Николай Мелемов за добрия екип, който е създал, за неговата търпимост и широта в начина, по който общува с всеки жител на общината. Когато Мелемов стана кмет, наследи задължения на община Смолян за 26 млн. лв., които вече са намалени до 7 млн. лв., заяви Цветанов. Той бе категоричен, че партията ще заложи на позитивна предизборна кампания близо до хората.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5695 |11.07.2015 БСП издигна Кольо Милев за втори кметски мандат . 31| 8408 |18.12.2014 Цветанов: Руски интереси и сценарий свалиха правителството "Борисов1" . 19| 5113 |16.12.2014 Цветанов: Връщаме балансиращата роля на президента . 15| 4723 |01.12.2014 Цветанов за Слави Бинев: Направихме големи и тежки компромиси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads