Реклама / Ads
35| 10504 |01.09.2020 ПОЛИТИКА

Велислав Минеков: Страхът е лош съветник. Мълчанието е щета. Време е!

.
Велислав Минеков
Скъпи приятели, Време е. Страхът в този момент е лош съветник, преодолейте го. Мълчанието е щета. Не зрители, а съучастници са нужни. Нужен ми е вашият кураж и неприкрита съвест, вашата неочаквана смелост, вашето достойнство. Не бъдете овци, бъдете зверове. Срамът от нашето мълчание можем да изтрием от съзнанието и да завърнем честта си.
 

Вероятно съзнавате, че в следващите дни ще премахнем превзелата ни диктатура и мафия. Ще бъдете част от мъчителната ни история за „правда и свобода“. Ще бъдете личности, а не рая на мутрите и криминалните ни чорбаджии. Направете го заради децата си, за внуците, за своите родители. Направете го в името на честта си, вашият интелект и гражданско самочувствие.


Нашето търпение позволи държавата ни да бъде превзета от корупция и ежедневно насилие. Оковани във философията на оцеляването допуснахме да бъдем съучастници на криминална власт от неграмотни и крадливи субекти. Случайни уроди диктуват унищожената справедливост и личен просперитет. Можещият беше ограбен, мислещият оставен в нищета, съзнателният прокуден в чужбина.
Време е ви казвам, време е !


Днес ще бъде последният ден на мирен протест. Започнахме трима, пожелаха го хиляди. Пожелахме с мир да спечелим война, светът не познава подобно явление. Силата на нашето самочувствие за справедливост е оръжието, с което ще завърнем държавността и националното ни самочувствие. Освободители не очаквайте, няма, няма и да има. Ние ще бъдем освободителите.


Да, погледнато от днес, Ботев беше терорист. Без възрожденски униформи, без оръжие и без насилие, утре ще бъдем представени като терористи. Желанието ни за свобода няма да съобразим с оценяващата ни олигархия. Ще бъдем същите, ще бъдем наследници на нашите възрожденци, ще бъдем част от величаво събитие.
Утре - окупация на превзетото от мафията Народно събрание до денят на поставените от нас условия.
Не сме трима, милиони сме.
Сега или никога !
Скъпи приятели, Време е. Страхът в този момент е лош съветник, преодолейте го. Мълчанието е щета. Не зрители, а...

Публикувахте от Velislav Minekov в Понеделник, 31 август 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 12183 |10.08.2020 Велислав Минеков: Това са мръсници и са способни на всичко . 12| 9170 |08.03.2018 Велислав Минеков: Конвенцията не мина. Може да пребием балдъзата . 5| 12442 |30.12.2017 Проф. Велислав Минеков: За управляващия Падишах, освен идеите на Винету, е важно как изглежда в медиите . 6| 11356 |25.11.2017 Проф. Минеков: Не се дава глас на свободно мислещите, а на слугите в държавата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads