Реклама / Ads
0| 3831 |30.11.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 1 декември

.
Подновяват процеса срещу Максим Стависки в Бургас; организират Винена Коледа в София; дискутират икономии по време на криза; астролози правят прогноза за кризата през 2009 год.
 

 

В Министерството на транспорта заместник-министърът на транспорта Весела Господинова и заместник-министъра на външните работи на Боливарска република Венецуела Алехандро Флеминг Кабрера ще открият Третата сесия на Смесената междуправителствена българо-венецуелска комисия за търговско, икономическо, промишлено, научно-техническо и културно сътрудничество.

 

СГС ще заседава от 9.00 часа по делото срещу Ангел Дончев, бивш прокурор във ВКП по чл. 213 от НК.

 

СГС ще заседава от 9.30 часа по делото срещу Янко Ваташки по чл.142 от НК.

 

Заместник-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев и екип от експерти ще представят работата на МОСВ по изпълнение на ангажиментите на страната ни в областта на управлението на отпадъците по време на пресконференция в Министерство на околната среда и водите (МОСВ).

 

От 11 часа в зала “Мати” на НДК ще се проведе пресконференция по повод откриването на 27 Софийски международен панаир на книгата.

 

Национално винарска лозарска камара ще връчи своите специални коледни награди и отличия по време на организираната Винена Коледа в столицата.

 

В централата на СДС ще се проведе среща в подкрепа на кандидата за председател на Съюза на демократичните сили Иван Сотиров от 12.00 часа в залата за пресконференции на ул. “Г. С. Раковски” №134.

 

Институтът за гората към БАН ще чества 80 г. от своето основаване. Тържеството ще бъде от 10ч. в Големия салон на БАН (ЦУ, ул 15 Ноември 1).

 

Дискусията "Икономи(к)и по време на криза" ще се проведе по време на третото издание на Медийния панаир "Журналисти по теория, журналисти на практика", който ще се проведе до 5 декември във Факлутета по журналистика и масова комуникация.

 

Годишна астрологична прогноза за развитието на световната икономическа криза през 2009 г. и отражението на световната икономическа криза в България ще бъде представена от 12.00 часа в София прес.

 

Научна конференция на тема: „130 години български конституционализъм – съвременниете проблеми” ще се проведе в Софийския университет.

 

Националната софийска опера и Хоровата капела ”Светослав Обретенов” ще отбележат 60 годишнината от създаването на държавата Израел, както и 65 години от спасяването на българските евреи по времето на Втората световна война.

 

Изложба на каменни скулптури от Япония и България ще се състои от 17.30 часа на в Министерство на външните работи по повод Дните на японската култура в България.

 

От 18.00 ч. министърът на културата проф. Стефан Данаилов ще открие изложба живопис на Михалис Гарудис в галерия „Средец” на Министерството на културата.

 

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще се срещне с ученици от Природоматематическата гимназия „Екзарх Антим I” във Видин. Проявата е част от програмата по повод честванията на 120-годишнината от кончината на Видински митрополит Антим – Първи български Екзарх.

 

Министерството на труда и социалната политика организира семинар на тема „Развитието на заетостта на местно ниво” в Пловдив.

 

Община Пловдив ще направи мултимедийна презентация на програмата за развитие на транспортната инфраструктура на града в перспектива за 30 години напред.

 

Подновява се процесът срещу Маским Стависки в Апелативния съд в Бургас. Нов състав ще заседава по делото от 10.00 часа.

 

От 1 до 3 декември Началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков ще направи официално посещение в Република Хърватска.


Делегация на БСП, водена от председателя на БСП и премиер Сергей Станишев, ще участва в заседанието на Съвета на Партията на европейските социалисти в Мадрид.

 

 Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4017 |27.11.2008 Предстоящо на 28 ноември . 0| 4151 |25.11.2008 Предстоящо на 26 ноември . 0| 3785 |24.11.2008 Предстоящо на 25 ноември . 0| 4436 |20.11.2008 Предстоящо на 21 ноември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads