Реклама / Ads
0| 3731 |09.09.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 10 септември

.
Народното събрание провежда първото си заседание за есенния сезон; общинските съветници от СДС дават пресконференция за своите виждания за решаване на проблемите на града; оповестяват обществено-политическите нагласи за лято 2008 г.
 

 

Народното събрание ще проведе първото си заседание за есенния сезон от 9 часа.

Кметът на София Бойко Борисов и кметът на арменската столица Ереван Ерванд Захарян ще открият официално в 11.30 ч. паметника „Хачкар”. Той се намира в градинката на ул. „Владайска”.

Новият говорител на МВнР Драговест Горанов ще проведе първия си брифинг от 11 часа.

В пета зала в сградата на Столична община общинските съветници от СДС ще дадат пресконференция. На нея те ще представят своите виждания за решаване на проблемите на града в началото на новия сезон. Брифинът е от 12 часа.

Заместник-кметът на Столична община с ресор образование, култура, спорт и превенция на зависимости Йорданка Фандъкова ще представи в 13.30 ч. официалната програма на общината за честване на Празника на София – 17-ти септември. Пресконференцията ще се състои в Официалната зала в сградата на Столична община.

От 10.00 часа в БТА Организационният комитет за съвместни действия на медицинската общност, в който участват представители на ръководствата на Българския лекарски съюз, Българския фармацевтичен съюз, Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и Българската асоциация за закрила на пациентите, ще даде пресконференция във връзка с изпълнението на решенията, приети единодушно от Общонационалния форум „Българското здравеопазване – реалности и перспективи”, проведен на 4 юли в НДК, в който участваха 2800 лекари, професионалисти по здравни грижи, фармацевти и пациенти.

Представители на Икономическия институт при БАН ще дадат пресконференция, посветена на бюджетния излишък. Брифингът е от 11 часа.

От 13.00 часа "Маркетлинкс" ще даде пресконференция в БТА, посветена на обществено - политическите нагласи (август - септември 2008 г.)

Видеоконференция София - Москва на тема „Бившите участници във «Варшавския договор» между Русия и НАТО” ще бъде организираната в Руския информационен център на „РИА Новости” в София - хотел „Хилтън”.

От 11:00 ч. в заседателната зала в сградата на националния омбудсман на ул. „Джордж Вашингтон” № 22 омбудсманът Гиньо Ганев организира работна среща с местните обществени посредници в страната.

Столичен браншови пчеларски съюз и Пчеларска кооперативна организация Агрокооп „Нектар
“ ще дадат пресконференция от 12 часа в „София прес”.

Председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов е на работно посещение в община Божурище
. По програма в 14 часа Цветанов ще се срещне с общинските съветници на ПП ГЕРБ и с общинската структура на партията. Срещата ще се състои в читалището на общината.

Райна Кабаиванска ще даде пресконференция на летище София, VIP
в 17.10 часа. Райна Кабаиванска пристига в България, за да проведе осмия си международен майсторски клас в Нов български университет.

От 9.30 ч. в зала „Амфибия” на хотел „АКВА” ще се проведе практически семинар – обучение на тема „Как да разбираме по-добре и да се ориентираме в основните документи за кандидатстване по Оперативна програма „Конкурентоспособност”.

От 14 ч. в пресцентър “Глас” ще се състои пресконференция по повод течащия в момента Международен турнир по шашки “Варна оупън 2008”.

От 11.00 часа, в Пресцентъра на Фестивален и конгресен център, на пресконференция, която обявява старта на поредната общественозначима кампания, която е инициирана и ще бъде реализирана от лидера на пазара на горива у нас „Петрол” АД. Партньор в социално ангажираното начинание на компанията е Държавната агенция по горите. Със своята подкрепа „Петрол” АД се включва в инициативата на ДАГ "Да възстановим пострадалите гори от пожари и други природни бедствия в България".

Кметът на Пловдив Славчо Атанасов ще открие “Асеновградски надлез” след завършилата реконструкция на двете платна на съоръжението от 10:00 часа. На тържеството ще присъстват кметът на район “Тракия” Гиньо Матев и изпълнителите на обекта.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3876 |07.09.2008 Предстоящо на 8 септември . 0| 4039 |04.09.2008 Предстоящо на 5 септември . 0| 3772 |03.09.2008 Предстоящо на 4 септември . 0| 3870 |02.09.2008 Предстоящо на 3 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads