Реклама / Ads
0| 3830 |10.08.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 11 август

.
Председателят на Народното събрание Цецка Цачева дава пресконференция; заседава ДКЕВР; честват 100-годишнината от откриването на Паметника на Свободата в Русе.
 

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще даде пресконференция в 12.00 часа, в зала „Запад” на НС.

Столична община и фондация „Очи на четири лапи” ще подпишат договор за Център за социална рехабилитация. Подписването ще се състои от 10.00 часа в официална зала на Столична община.

От 14,30 часа председателят на EВРОРОМА Цветелин Кънчев и народният представител от ЕВРОРОМА в Коалиция за България Милена Христова ще се срещнат с посланика на Словашката република в Република България Карол Мистрик. Повод за срещата е организираният от забранената неонацистка партия Словашка общност антиромски митинг на 9 август 2009 г. в гр. Шариске Михалани.

От 11 часа в София Сити Център, срещу хотел Хемус ще се състои официалното откриване на осмата по ред книжарница на Сиела.

В 10.00 часа ДКЕВР ще проведе открито заседание в сградата на комисията на бул. „Дондуков” 8-10.

В 11.00 часа в „София прес” ще се проведе пресконференция на Университетски център по Космически изследвания и технологии при СУ „Св. Климент Охридски“ на тема: „Мястото на Центъра в развитието на българската наука. Новооткрити астероиди. Информация за геофизичните изследвания на археологически обекти с космически технологии”.

Началникът на Щаба по подготовката на ВВС генерал-майор Константин Попов ще посети авиобаза Граф Игнатиево, за да участва в тържественото откриване на първия летателен ден на курса за приучаване на млади пилоти на самолет МиГ-29.

От 11 ч. в пресцентър “Глас” ще се проведе пресконференция на Елена Тодорова, чийто съпруг Панко Тодоров от 2 месеца е в кома и беше транспортиран от Иран по заповед на премиера Бойко Борисов в Военномедицинската академия в София.

Изложбата „С приятел до теб” ще бъде открита пред входа на Морската градина. Изложбата е част от Националната информационна кампания за рака на гърдата.

Социалният министър Тотю Младенов ще посети Петрич и Благоевград.
В 10.30 часа, министър Младенов ще открие детска площадка в ж.к. Изток. В 11.30 часа министър Младенов ще се срещне с кмета на града Вельо Илиев. От 14.00 часа, в Благоевград, в Областната администрация, Тотю Младенов ще разговаря със служители на дирекциите „Инспекция по труда”. В 15.00 часа той ще посети дирекция „Регионална служба по заетостта”, където ще се срещне с екипа и директорите на дирекции „Бюра по труда” от областта. В 16.00 часа министър Младенов ще се срещне със служители от регионална дирекция „Социално подпомагане”, а в 17.00 часа той ще разговаря със социалните партньори на местно ниво. Срещите ще се проведат в зала 48 на Областна администрация.

Вицепрезидентът Ангел Марин ще участва в тържественото честване на 100-годишнината от откриването на Паметника на Свободата в Русе.

Министърът на отбраната Николай Младенов и началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов ще участват в тържественото честване на 100-годишнината от откриването на Паметника на Свободата в град Русе. Празничната церемония ще започне в 18:00 ч. и в нея ще участват военнослужещи от Националната гвардейска част и Гвардейският представителен духов оркестър.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3708 |09.08.2009 Предстоящо на 10 август . 0| 4045 |06.08.2009 Предстоящо на 7 август . 0| 3733 |05.08.2009 Предстоящо на 6 август . 0| 3911 |04.08.2009 Предстоящо на 5 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads