Реклама / Ads
0| 4099 |12.08.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 13 август

.
Първа пресконференция дава новият управленски екип на Министерството на здравеопазването; вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков се среща с предшественика си Пламен Орешарски; откриват след ремонт бул. „Симеоновско шосе”.
 

Първата официална пресконференция на новия управленски екип на Министерството на здравеопазването ще се проведе в 11.30 часа в сградата ма ведомството.

От 14.00 часа в Министерството на финансите ще се проведе среща между вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков и неговия предшественик Пламен Орешарски. На срещата е поканен и бившия министър-председател Сергей Станишев.

В 10 часа ще бъде открит след ремонт бул. „Симеоновско шосе”. На откриването ще присъстват Премиерът на Република България Бойко Борисов и и. д. кмет на София Минко Герджиков. Откриването ще се състои на кръстовището на бул. „Г. М. Димитров” и бул. „Симеоновско шосе”.

В 11 часа министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще се срещне със състава на СДВР в дирекцията на ул. „Антим” 5.. Той ще представи и новия директор на дирекцията.

Адаптирана за деца с увреждания детска площадка ще открият в Дом за деца кв. „Драгалевци” в столицата. На откриването в 12.30 часа ще присъстват изпълняващият длъжността кмет на София Минко Герджиков и Албена Атанасова – зам. кмет на Столична община.

Парламентарната комисия по правни въпроси ще проведе заседание от 14.00 часа, на пл. "Княз Александър I" №1, зала 238

В 12 часа в БТА ще се проведе пресконференция на Кирил Русев, Рая Юнакова, Дилян Русев, Никола Косев - отборът, участвал в едно от най-мащабните технологични състезания в света - Imagine Cup, Кайро. Те ще представят революционен метод за обучение на деца от 5 до 14 годишна възраст.

Нов културен център „Галерия приятели” ще бъде открит във Варна
в 19.30 часа. „Галерия Приятели” се намира на ул. „107”, № 2, зад стадион „Юрий Гагарин” и началото на околовръстния път – бул. „Христо Смирненски”.

В 14.30 часа кметът на община Варна Кирил Йорданов ще се срещне с посланика на Испания Н.П. Хорхе Фуентес Монсонис-Вилайонга в зала Варна.

Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” съвместно с контролните органи на Министерството на транспорта и инфраструктурата на Румъния (Autoritatea Rutiera Romana) ще извършат крайпътни проверки по спазването на европейското законодателство в областта на автомобилния транспорт в района на Русе.

От 18.00 ч. в салона на Българския културно-информационен център в Скопие ще се състои концерт на поета с китара Красимир Първанов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3742 |11.08.2009 Предстоящо на 12 август . 0| 3830 |10.08.2009 Предстоящо на 11 август . 0| 3707 |09.08.2009 Предстоящо на 10 август . 0| 4044 |06.08.2009 Предстоящо на 7 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads