Реклама / Ads
0| 3919 |12.07.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 13 юли

.
Подписват междуправителствено споразумение за газотранспортна система „Набуко”; големият йога Свами Дев Мурти отново е в България; обсъждат тайните на парламентарните избори и политическият пиар зад тях.
 

Министър-председателят Сергей Станишев ще подпише Междуправителственото споразумение за сътрудничество в областта на транспортирането на природен газ през газотранспортна система „Набуко”, което е основа за реализацията на проекта
. Официалната церемония ще бъде в турската столица Анкара и на нея ще присъстват представители на страните, ангажирани по проекта.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие в 14.00ч. ново мултифункционално спортно съоръжение в ж.к. „Лагера”, район „Красно село”.

Големият йога Свами Дев Мурти отново е в България след 40 години и ще отговаря на въпроси на журналисти от 11. 00 часа в БТА.

Център за защита правата в здравеопазването ще даде пресконференция във връзка със завеждане на колективен иск от онкоболни срещу Министерството на здравеопазването в 12.00 часа в БТА.

От 19.00 часа в Националния учебен център на Българския червен кръст в с. Лозен тържествено ще се открие 47-ия летен семинар по български език и култура за чуждестранни българисти и слависти.

Във фоайето на Министерство на правосъдието тържествено ще бъде отбелязана 130-годишнината от създаването на министерството. Министър Миглена Тачева ще поздрави служителите на Министерство на правосъдието и гостите на тържеството.

Тайните на парламентарните избори и политическият пиар зад тях ще бъдат обсъдени от 10.00 часа в М3 College.

Софийски градски съд ще заседава по дело срещу Фидел Беев. Делото ще се гледа от 9.30 часа.

Във Върховния административен съд са насрочени за разглеждане в открито съдебно заседание три дела, образувани по доклади на Комисията по въпросите на държавната администрация на Народното събрание за установяване на административно нарушение, във връзка с прилагането на Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси. Делата ще бъдат гледани от 9.00 ч. в зала № 3.

Министър Джевдет Чакъров ще направи в понеделник първа копка на регионално депо за отпадъци в Перник.

Делото за пожара във влака София-Кардам ще се гледа в Плевенския окръжен съд. Заседанията, насрочени от съдията-докладчик по делото, ще започват в 9.30ч.

В 11.00 часа в Монтана ще започне тестването на новата система за ранно предупреждение и оповестяване на населението. Пресконференцията ще започне от 12.00 часа в Центъра за професионално обучение на МИС, ул. „Сирма Войвода” № 10 в Монтана.

Извънредният и пълномощен посланик на България в Румъния Валентин Радомирски, придружен от пълномощния министър П. Вълов, ще направят работно посещение в гр. Турну Мъгуреле и Никопол.

401 състезатели ще участват в европейското първенство по фехтовка в Пловдив. Състезанията ще се проведат в палати 10 и 11 на Международния панаир в Пловдив, а демонстрациите ще започнат от 20.00 часа на сцената на Античния театър.

Последното представление от Летния театрален фестивал в Банско „Ножица трепач” на Театър на Българската армия ще започне от 20.00 часа.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4104 |09.07.2009 Предстоящо на 10 юли . 0| 3816 |08.07.2009 Предстоящо на 9 юли . 0| 3811 |07.07.2009 Предстоящо на 8 юли . 0| 3931 |06.07.2009 Предстоящо на 7 юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads