Реклама / Ads
0| 3770 |13.07.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 14 юли

.
Провеждат се открити преговори по НРД; Съюзът на пивоварите в България дава пресконференция; пожарникари демонстрират професионалните си умения; теглят темите за кандидат-студентския изпит по български език и литература; започва мащабна археологическа експедиция.
 

 

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще връчи отличието на МВР “За доблест и заслуги” на Мишел Лионхарт – и.д. администратор на Агенцията за борба с наркотиците на САЩ. Церемонията ще се проведе в 9.30 часа в сградата на МВР на ул. “6-ти септември”.

Открити преговори по НРД 2009 ще се проведат от 15.00 ч. в хотел “Родина” зала “Марица”. В заседанието ще участват представители на Български лекарски съюз и Български зъболекарски съюз, които са домакини на срещата, внесоха, съгласно дневния ред на преговорите, проектобюджет на НЗОК, Правилник и графици за водене на преговорите.

В хотел „Шератон”, зала „Роял 1”, от 11,00 часа ще се проведе конференция за предизвикателствата пред държавата и бизнеса в изпълнение на политиките срещу изменение на климата, организирана от МОСВ.

В пресклуба в БТА от 11.00 часа ще се проведе пресконференция на Съюза на пивоварите в България. По време на пресконференцията ще бъдат представени и най-новите инициативи на Съюза на пивоварите за подобряване на системата за саморегулация в търговските комуникации.

По повод 130 години от създаването на столичната пожарна от 10.00 ч. пред централния вход на НДК столичните пожарникари ще демонстрират професионалните си умения. От 13.00 ч. на Паметника през Националната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” на бул.”Пиротски” № 171 А, ще бъде почетена паметта на пожарникарите, загинали при изпълнение на служебния си дълг. За здраве и успехи в Параклиса “Св.Илия” ще бъде отслужен тържествен водосвет. От 14.00ч. Столичната пожарна обявява “Ден на отворените врати”. На витрините на сградата по ул.”Раковски” вече е уредена изложбена експозиция. На тържествения прием от 18.00 ч. в двора на пожарната ул.”Екз.Йосиф” № 46, ще бъдат излъчени уникални архивни документални кадри от живота на Столичната пожарна през 30-те години на миналия век и филм за настоящото ежедневие на софийските пожарникари.

В сградата на Ректората ще се изтеглят темите за кандидат-студентския изпит по български език и литература.

В пресклуба на София прес от 12.00 ч.ще се проведе пресконференция, посветена на 50 години “Национални поетични празници „Яворови дни“.

На официално посещение в НСИ ще пристигнат Хайнрих Брюнгер, директор на Статистическия отдел на Икономическата комисия на ООН за Европа и госпожа Лидия Братанова, заместник-директор на същия отдел.

На хълма „Кракра” в Перник в 8:30 часа кметът на общината Росица Янакиева ще даде официалното начало на мащабна археологическа експедиция с участието на ученици от пернишка община.

Среща-дискусия на тема: „Тенденции в съвременното строителство
”, организирана от Камарата на строителите – Областно представителство в Бургас ще се проведе де от 11.00 часа в залата на Областна управа –първи етаж.

В градската библиотека в Карлово ще бъде открита изложба „Васил Левски и българите по света”, предоставена от Организацията на българите в Юта, САЩ.

В сградата на община Варна от 12.30 ч. ще се проведе среща на ръководството на БНД с кмета на Варна, Кирил Йорданов. От 13.00 ч. ще се проведе среща на ръководството на БНД с председателя на ОбС – Варна.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия ще проведе тренинг семинар за малки и средни предприятия на тема: „Стратегии за бизнес развитие. Механизми и методология за управление на проекти”. Събитието ще се проведе в зала “Междинна”, хотел “Черно Море” от 9.00 часа.

В Клуб на пенсионера, ул. „Георги Станчев” № 2 в гр. Стралджа от 13 ч. и в залата на Областна администрация-Ямбол, ул. „Жорж Папазов” от 16 ч. ще се проведе етап от Първи кръг на Проект „Създаване на конкурентоспособни стартиращи фирми - Проект 100” на Министерството на икономиката и енергетиката за 2008 година.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4056 |10.07.2008 Предстоящо на 11 юли . 0| 3931 |09.07.2008 Предстоящо на 10 юли . 0| 3869 |08.07.2008 Предстоящо на 9 юли . 0| 3961 |07.07.2008 Предстоящо на 8 юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads