Реклама / Ads
0| 4128 |15.03.2009 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 16 март

.
Премиерът Сергей Станишев разговаря с посланиците на страните-членки на ЕС; обясняват как да се осигури дълготрайно снабдяване на света с енергия”; провежда се втори дебат за бъдещето на Студентски град; властта продължава обиколките из страната.
 

 

Софийски градски съд ще заседава по дело срещу Валентин Димитров от 9.30 ч.

Годишната пресконференция на председателя на Софийски градски съд съдия Светлин Михайлов
ще се състои от 10.30 часа в зала 1, І етаж, западно крило на съда.

Премиерът Сергей Станишев ще разговаря с посланиците на страните-членки на ЕС
в Гранитната зала на МС от 15 ч.

От 9.30 ч. в зала "Александър" на хотел "Радисън" ще се проведе кръгла маса по инициатива на Евгени Кирилов и организирана съвместно от Групата на Партията на европейските социалисти в Европейския парламент и Делегацията на българските социалисти в ЕП на тема "Планът за икономическо възстановяване на ЕС и мерките за инвестиране в реалната икономика".

Кметът на София Бойко Борисов ще присъства в 11 ч. на първата копка от строежа на нова детска градина в ж.к. „Стрелбище”, район „Триадица”.

Международен семинар на тема „Намаляване на натовареността на респондентите” ще започне в 10.00 часа в зала „Триадица” на Гранд хотел София.

Лабораторията за медиен мониторинг на фондация "Медийна демокрация"
ще даде пресконференция от 10. 00 ч. в БТА.

Световните тенденции по отношение безопасността на храните ще бъдат обсъдени по време на бизнес закуска, която ще се състои от 10.30 часа в ресторант "Shades of Red" на Гранд Хотел София.

Третият от седемте тематични дебата между представителите на бизнеса и политическите сили, в контекста на предстоящите избори за национален и Европейски парламент ще се проведе от 11.00 до 13.30 ч, в зала 11 на НДК (кино „Люмиер”).

Конференция на тема “Как да се осигури дълготрайно снабдяване на света с енергия” ще даде Клод Мандил, бивш изпълнителен директор на Международната агенция по енергетика в Червената къща от 19 ч.

По повод Световния ден на водите от 11. 00 часа в Университета за архитектура, строителство и геодезия ще се проведе лекция на Николай Куюмджиев - ръководител на направление „Опазване на околната среда” в „Софийска вода” пред студенти от УАСГ.

Движение „Напред” ще даде пресконференция на тема „Енергетика и подготвена стратегия за отрасъла”
от 12.00 ч. в „София – прес”.

От 17.00 часа в Аулата на Софийски университет ще се проведе втори дебат за бъдещето на Студентски град. Дебатът се организира от Университетска телевизия „Алма Матер” .

Министър Джевдет Чакъров ще направи утре първа копка по проект за изграждане на канализация в квартал „Калказ” от 12,00 часа.

Ръководството на МДОЗС ”Д-р Марко А. Марков” и на Сдружението на жените с онкологичи заболявания ще дадат пресконференция от 11 ч. в Дома на онкоболния.

Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” организира семинар „Академия за лидери” от 10,00 ч. в Учебно-спортен комплекс (УСК) на ВСУ, ет. 2

ВМРО организира подписка срещу дискриминацията на българи в българските университети
пред Технически и Икономически университети в град Варна от 9.00ч.

Конференция на тема „ Електронно правителство: Предоставяне на електронни административни услуги” ще се проведе в хотел Новотел.

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще присъства на тържествена церемония по издигането на националния и европейския флаг от 11.00 часа на Граничния контролно-пропускателен пункт. В 13.15 часа в залата на Областна администрация Ямбол Николай Василев ще връчи на кметовете на общини от областта сертификати за предоставената от министерството компютърна техника, след което е предвидена пресконференция.

От 10.30 часа в залата на Община Кюстендил - ет.2, кметът Петър Паунов ще представи цялостната програма за тържествата „Кюстендилска пролет 2009” , които тази година се провеждат с промени в организацията и регламента.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще открие реновираната детска градина „Иглика” от 9. 30 часа в гр. Карнобат.
По-късно същия ден, в Айтос от 11. 00 часа, тя ще посети Дневен център за деца и възрастни с увреждания и детска градина „Здравец”. От 15. 00 часа в Бургас, в сградата на областната управа, министър Масларова ще даде пресконференция. Вечерта тя ще се срещне с обществеността на град Средец.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят области Пловдив. От 13.00 часа в среща с обществеността в ПУ ще участват министърът на финансите Пламен Орешарски, зам.-министърът на образованието и науката Ваня Добрева и депутатите от ПГ на Коалиция за България Румен Петков, Захари Георгиев, Атанаска Тенева и др.
В Пловдив от 15.00 часа на среща с бизнеса в конгресния център на панаирния град ще участват министърът на финансите Пламен Орешарски, министърът на транспорта Петър Мутафчиев и депутатите от ПГ на Коалиция за България Румен Петков, Захари Георгиев, Атанаска Тенева и др.
В Пловдив от 17.00 часа на среща с гражданите на общините Марица, Родопи, Куклен, Раковски в конгресния център на панаирния град ще участват министърът на финансите Пламен Орешарски, министърът на транспорта Петър Мутафчиев, зам.-министърът на транспорта Весела Господинова, председателят на ДАГ Стефан Юруков и депутатите от ПГ на Коалиция за България Захари Георгиев и Атанаска Тенева.
В Брезово в 17.30 часа на среща с обществеността в сградата на Общината ще участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Пламен Славов.
В Калояново в 16.00 часа на среша с обществеността в ресторант „Централен” ще участват зам.-министърът на отбраната Спас Панчев и депутатът от ПГ на Коалиция за България Иван Илчев.
В Карлово от 18.30 часа на среща с обществеността в сградата на Общината ще участват председателят на ДАГ Стефан Юруков и депутатът от групата на ПЕС в ЕП Атанас Папаризов.
В Кричим в 17.00 часа на среща с обществеността в залата на Общината ще участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Мария Вълканова и др.
В Перущица от 16.00 часа в зала НЧ на среща с обществеността ще участват участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Мария Вълканова и др.
В Садово от 15.00 часа в зала НЧ на среща с обществеността ще участват зам.-министърът на транспорта Весела Господинова и депутатът от ПГ на Коалиция за България Пламен Славов
В Сопот в 18.30 часа на среща с обществеността в залата на Общината ще участва зам.-министърът на отбраната Спас Панчев
В Стамболийски в 17.00 часа на среща с обществеността е клуба на пенсионера ще участват депутатът от ПГ на Коалиция за България Александър Паунов и др.
В Хисаря в 18.30 часа на среща с обществеността в клуба на БСП ще участват депутатът от ПГ на Коалиция за България Иван Илчев и др.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят области Благоевград. В 10.30 часа в с. Коларово /Петрич/ да се състои първа копка за подмяна и рехабилитация на водопроводната мрежа в центъра на селото /до кметството/, в което ще участват министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов и депутатът от ПГ на Коалиция за България Георги Юруков.
В 13.30 часа в Благоевград на среща в историческия музей с представители на строителния бранш ще бъдат министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов и секретарят на ИБ на ВС на БСП и депутат от групата на ПЕС в ЕП Кристиан Вигенин.
В 14 часа в Благоевград на среща с представители на медицинското съсловие в сградата на Общината ще бъдат зам.-министърът на здравеопазването Емил Райнов.
В 15.30 часа в Банско на среща с обществеността в клуба на БСП ще бъдат секретарят на ИБ на ВС на БСП и депутат от групата на ПЕС в ЕП Кристиан Вигенин.
В 16 часа в Хаджидимово на среща с обществеността в залата на Общината ще бъде депутатът от ПГ на Коалиция за България Иво Атанасов.
В 17.30 часа в Гоце Делчев ще се състои среша с обществеността в залата на НТС с участието на секретарят на ИБ на ВС на БСП и депутат от групата на ПЕС в ЕП Кристиан Вигенин.
В 18.30 часа в Гърмен ще се състои среща с обществеността в сградата на Общината с участието на депутатът от ПГ на Коалиция за България Георги Юруков.
В 18.30 часа в Разлог ще се състои среща с обществеността в сградата на читалището с участието на зам.-председателят на НС Любен Корнезов.
В 18.30 часа в Сандански на среща с обществеността в сградата на читалището ще бъде зам.-министърът на здравеопазването Емил Райнов.
В 18.30 часа в Симитли на среща с обществеността в сградата на общината ще бъде депутатът от ПГ на Коалиция за България Олег Попов.
В 18.30 часа в Струмяни на среща с обществеността в ресторант „Чешмата” ще бъде депутатът от ПГ на Коалиция за България Иван Гороломов.
В Белица в 18.30 часа в среща с обществеността в клуба на БСП ще участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Златко Златев.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят области Бургас. В с. Просеник /Община Руен/ от 14.00 часа на среща с обществеността в читалището ще участват депутатът от ПГ на Коалиция за България Иван Славов и др. В Сунгурларе от 14.00 часа на среща с обществеността в сградата на общинския съвет ще участва депутатът от групата на ПЕС в ЕП Маруся Любчева. В Камено от 14.00 часа на среща с обществеността в сградата на Гражданска отбрана ще участват зам.-министърът на околната среда и водите Атанас Костадинов и др. В Карнобат от 14.00 часа на среща с обществеността в сградата на общинския съвет ще участват депутатите от ПГ на Коалиция за България Румен Овчаров и Стойко Танков. В Айтос от14.00 часа на среща с обществеността в сградата на общинския съвет ще участва председателят на ДАМС Весела Лечева. В Бургас от 16.00 часа на среща с обществеността в дома на Нефтохимик ще участват министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова, председателят на ДАМС Весела Лечева, зам.-министърът на вътрешните работи Калин Славов, зам.-министърът на околната среда и водите Атанас Костадинов и депутатите от ПГ на Коалиция за България Румен Овчаров, Добромир Задгорски, Радослав Иванов, евродепутатът от групата на ПЕС в ЕП Маруся Любчева. В Поморие от 18.30 часа на среща с обществеността в читалище „Просвета” ще участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Румен Овчаров и др. В Несебър от 18.30 часа на среща с обществеността в сградата на Общината ще участва министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова, говорителят на ВС на БСП Корнелия Нинова и др. В Созопол от 18.30 часа на среща с обществеността в сградата на културния дом ще участват зам.-министърът на околната среда и водите Атанас Костадинов
В Приморско от 18.30 часа на среща с обществеността в сградата на читалището ще участват евродепутатът от групата на ПЕС в ЕП Маруся Любчева, депутатът от ПГ на Коалиция за България Иван Славов и др.
В Царево от 18.30 часа на среща с обществеността в сградата на читалището ще участват председателят на ДАМС Весела Лечева и др.
В Средец от 18.30 часа на среща с обществеността в сградата на Общината ще участват депутатите от ПГ на Коалиция за България Радослав Иванов, Добромир Задгорски и др.

Президентът Георги Първанов ще направи държавно посещение в Република Литва.  

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4123 |12.03.2009 Предстоящо на 13 март . 0| 4261 |11.03.2009 Предстоящо на 12 март . 0| 4309 |10.03.2009 Предстоящо на 11 март . 0| 4114 |09.03.2009 Предстоящо на 10 март

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads