Реклама / Ads
0| 3849 |01.07.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 2 юли

.
Премиерът Станишев и вицепремиерът Вълчев посещават Института по електрохимия и енергийни системи към БАН; заседават НС и ВСС; откриват новия бул. „Андрей Сахаров” в София; представят изследване за причините хората да напускат или да остават в България.
 

 

Министър-председателят Сергей Станишев и вицепремиерът и министър на образованието и науката Даниел Вълчев ще посетят Института по електрохимия и енергийни системи към Българската академия на науките. Те ще се запознаят с работата на института и ще посетят неговите лаборатории. Визитата ще се състои от 10.00 часа.

Висшият съдебен съвет ще проведе редовното си заседание от 10 часа.

Парламентът ще проведе редовното си заседание от 9 часа.

Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Волен и Капка Сидерови от 9.30 часа.

Софийски градски съд ще проведе първото си заседание по делото срещу бившия шеф на “Трамкар” Христоско Вретенаров от 9.30 часа.

Вицепремиерът Меглена Плугчиева свиква работна среща, на която ще бъдат обсъдени рисковите проекти по ИСПА в сектор „Околна среда”. В нея ще участват представители на министерствата на околната среда и водите, на регионалното развитие и благоустройството и на финансите.Програмата на заместник министър-председателя за деня включва и среща със служителите на изпълнителните агенции по ФАР.

От 10.00 ч. в централата на КНСБ, в Заседателна зала на 2-ри ет. Националният синдикат на икономистите и одиторите в България към КНСБ с председател Ивайло Узунов съвместно с Министерство на финансите ще проведат Национална конференция, на която ще бъде представен Нов модел на държавния вътрешен финансов контрол.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие официално утре в 12 ч. новия бул. „Андрей Сахаров”.

От 12.00 часа в пресклуба на БТА ще дадат пресконференция ръководствата на Българския лекарски съюз, Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи /БАПЗГ/, Българския фармацевтичен съюз и Българската асоциация за закрила на пациентите. От 13:00 ч., в пресклуба на БТА Политическият съвет на „Ред, законност и справедливост” ще даде пресконференция

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще присъства от 11.00 часа на официалното връчване на сертификат за съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2000 на ДП „Ръководство на въздушното движение”. Церемонията ще се състои в сградата на ДП „Ръководство на въздушното движение”.

В 12.00 ч. ще се проведе пресконференция на тема “Български парламентаристи за Закона за МВР”.

Благотворителна кампания на фондация "Шести май" ще се проведе във Велико Търново под патронажа на кмета д-р Румен Рашев. На срещата в 18:00 в ритуалната зала на общината ще присъстват кметът на Каварна Цонко Цонев и д-р Здравко Здравков.

В 10:30 часа в залата за пресконференции на горнооряховското читалище "Напредък 1869" ще бъде дадена повече информация за участието на Школата по изкуства в конкурса "Тракийска лира".

Съвещание на представители на общинската организация на Синдиката на българските учители ще се състои в Сливен.

От 18.00 часа в Голямата зала на община Ямбол кметът Георги Славов ще представи първия публичен отчет за работата си от началото на мандата.

От 09.30 часа на стрелбището в ОДП – Благоевград ще се проведе турнир по стрелба. В него участие ще вземат работещи в системата на МВР.

От 10.00 до 12.00 часа местната фармацевтична колегия в Перник предприема ефективни предупредителни протестни действия и аптеките в града ще бъдат затворени за два часа.

В 11.00 часа в пресцентъра на Фестивален и конгресен център ще представят нова медицинска апаратура за борба със стреса, разработена от НАСА. На срещата ще присъстват психологът Мартин Джуров и отец Яцек Вуйчик от католическата енория във Варна.

В 11.00 часа в пресцентъра на Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе пресконференция на организаторите на Националния фестивал на етносите, който тази година се провежда под мотото „България за всички”. Организатори на фестивала са Министерство на културата, община Варна, ДКС и народно читалище ”Христо Ботев”. Фестивалът се провежда под егидата на кмета на Варна Кирил Йорданов.

В 13.00 часа неправителствена организация ще представи данни от проведено проучване за това, какви са причините хората да напускат или да останат в родината. Пресконференцията е в пресцентъра на Двореца на културата и спорта.

В 13.30 часа в Градската художествена галерия ще се проведе пресконференция за концерта на 3 юли с участието на композитора Никола Бакри и диригента Пламен Марков.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3712 |29.06.2008 Предстоящо на 30 юни . 0| 4208 |26.06.2008 Предстоящо на 27 юни . 0| 4123 |24.06.2008 Предстоящо на 25 юни . 0| 4106 |23.06.2008 Предстоящо на 24 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads