Реклама / Ads
0| 4023 |01.09.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 2 септември

.
Премиерът и министърът на труда и социалната политика актуални въпроси в областта на социалната политика; ръководството на БСП прави среща с работодателски организации; ДСБ и БСП дават пресконференции; оповестяват концерта “Циганско лято”.
 

 

Премиерът Сергей Станишев и министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще дадат пресконференция по актуални въпроси в областта на социалната политика. Пресконференцията ще се проведе в 9.30 ч. в Гранитната зала на Министерския съвет.

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев и министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова ще посетят главния прокурор Борис Велчев, за да представят информация за наличието на незаконосъобразни подзаконови актове на общински съвети за администриране на регулаторни режими. Срещата ще се проведе в 11.00 часа.

Заместник-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев ще връчи комплексни разрешителни на общо 11 инсталации - новоизградени регионални депа за отпадъци, свиневъдни и птицевъдни ферми, химически инсталации, за производство на керамични изделия и на биодизел, новоизградена екарисажна инсталация. Връчването на комплексните разрешителни ще се проведе в 11,30 часа в залата на Министерството на околната среда и водите на ул.”Ул.Гладстон” №67.

Президентът Георги Първанов ще връчи орден “Стара планина” – втора степен на Василе Блага- член на Сената на Румъния и бивш министър на администрацията и вътрешните работи. Церемонията ще се състои в 14.30 часа в Гербовата зала на “Дондуков” 2.

Вариантът за втория задължителен държавен зрелостен изпит ще бъде изтеглен в 7.45 часа в Министерството на образованието и науката.

В сградата на Българската стопанска камара ще се проведе редовно заседание на Управителния съвет на организацията от 11.00 часа. Ще бъдат обсъдени информации относно представената от МИЕ „Визия 2013 – Експортна политика на България (2008-2013 г.)”, както и доклад за състоянието и перспективите в сферата на иновациите в малките и средните предприятия.

В сградата на Народното събрание на пл. „Александър Батенберг” 1 от 14.30 ч, в зала 134 на Народното събрание по покана на ръководството на БСП ще се проведе среща с национално представителните работодателски организации.

Националното ръководство на ДСБ ще даде пресконференция
в 11.30 в сградата на централата на бул. “Витоша” 18.

В Централата на БСП на ул. „Позитано” 20 ще се проведе пресконференция след редовно заседание на Изпълнителното бюро на Висшия съвет на БСП. Пресконференцията ще се проведе от 13.30 часа.

В извънредно открито заседание тричленен състав на Върховния административен съд ще разгледа 6 дела, образувани по жалби срещу решения на Висшия съдебен съвет. Откритото заседание започва в 14.00 часа и ще се проведе в зала №3.

В пресклуба на БТА от 10.00 часа ще се проведе пресконференция във връзка с изграждането търговски парк гр. Търговище.

Ръководствата на „Алианц България” и Тенис клуб “Левски-София” организират пресконференция във връзка с провеждането на Международния турнир за жени “Алианц Къп” от 15 до 21 септември 2008 г. Пресконференцията ще се проведе на 2 септември 2008 г. (вторник) от 11:00 часа в залата на Тенис клуб “Левски-София”.

Започва втората комплексна проверка на дейността на всички органи на съдебната власт – съдилища, прокуратури и следствени служби на територията на Апелативен район гр. Велико Търново. Тя ще продължи до ноември 2008 г. Проверката е включена в годишната програма на Инспектората към ВСС и е на основание чл. 56, ал.1 от Закона за съдебната власт.

От 11 ч. в пресцентър “Глас” ще се проведе пресконференция по повод концерта “Циганско лято”, който ще се проведе в Летния театър във Варна в петък.

В изпълнение на плановете за подготовка на подразделенията на Противовъздушната отбрана на Българската армия, на зенитния полигон на ВВС–Шабла до 5 септември включително от 8 до 19 часа ще бъдат проведени зенитни бойни стрелби.

Ръководството на съвместното българо-американско обучение ще проведе медицинско-хуманитарната мисия за гражданско подпомагане в гр. Сунгурларе от 13.00 часа.

Със съдействието на община Видин и Сдружение “Свободен младежки център” – Видин от 17.00 часа пред СОУ “Цар Симеон Велики” ще се проведе хепънинг по пътуващия проект “Младежки караван” на “Отворен клуб” – Ниш, Р. Сърбия.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще замине на официално посещение в Москва по покана на кмета Юрий Лужков.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3887 |31.08.2008 Предстоящо на 1 септември . 0| 4107 |28.08.2008 Предстоящо на 29 август . 0| 3956 |27.08.2008 Предстоящо на 28 август . 0| 4355 |26.08.2008 Предстоящо на 27 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads