Реклама / Ads
0| 4134 |22.10.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 23 октомври

.
Заседават НС; МС; СОС; правят антитерористичен форум за противодействието срещу международния тероризъм; обсъждат проблемите на лозаро-винарския бранш и перспективи за развитие на сектора; коментират затлъстяването и съпътстващите го заболявания.
 

 

В 9.00 ще се проведе редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа правителството ще проведе редовното си заседание.

В 9.00 часа председателят на Народното събрание на Албания Йозефина Топали и водената от нея делегация ще положат венец на паметника на Незнайния воин. В 9.15 часа в зала „Запад” на Народното събрание албанските парламентаристи ще разговарят с председателя на Народното събрание Георги Пирински.

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще бъде патрон на Младежки форум – 2008 г. на тема „Младите хора в транспорта – предизвикателства и перспективи”. Конференцията ще се проведе от 9.00 до 17.30 часа в Националния дом на науката и техниката в София (ул. “Г.С. Раковски” № 108).

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и министърът на развитието, благоустройството и жилищното строителство на Румъния Ласло Борбели ще дадат пресконференция
от 12.45 ч. в зала “Пресцентър” на МРРБ.

Честванията по случай 95-годишнината от създаването на първото дружество „Военноинвалид” през 1913 година ще се проведат утре в Дом-паметника на военноинвалидите в София Честванията ще се проведат в Дома на военноинвалидите на ул. "Христо Белчев" №21 в 10.00 часа.

Столичният общински съвет ще проведе редовното си заседание от 10.00 часа.

По инициатива на изпълнителният директор на ДФ „Земеделие” д-р Атанас Кънчев ще се проведе Кръгла маса на тема „Проблемите на лозаро-винарския бранш и перспективи за развитие на сектора”. Кръглата маса, която ще се проведе от 13.30 часа в х-л „Форум” в София.

VІ Международен антитерористичен форум на тема: “Модели на противодействието срещу международния тероризъм в контекста на планетарната сигурност (обществена компонента)”, ще се проведе в хотел “Родина”, в конферентни зали 1 и 2, от 10.30 часа.

От 09.30 в зала “Александър” на хотел “Радисън” ще се проведе дискусия за публичното представяне на изследване на тема: ”Поощряване на отчетността, независимостта и ефективността на прокурорската институция”. На дискусията, организирана от Институт “Отворено общество” София, съвместно с Асоциацията на прокурорите в Република България участие ще вземат министърът на правосъдието Миглена Тачева и главният прокурор на РБ Борис Велчев.

В Софийски градски съд от 9.30 часа ще бъде гледано делото срещу Янко Ваташки.

В Резиденция “Бояна” от 11.30 ч. ще се проведе пресконференция по повод проведения форум “Високопрецизни хибридни производствени процеси, базирани на позиционен и самоорганизиращ се монтаж за комплексни микро-продукти”.

От 9.00 часа в голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство ще се проведе юбилейна научна конференция на тема: “Планирането – минало, настояще и бъдеще”.

В 13.00 в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Българската асоциация за изучаване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания и "Groupe SEB Bulgaria" EOOD.

В пресклуба на БТА в 10.00 часа Асоциацията на лицензираните дружества за доброволно здравно осигуряване ще проведе пресконференция относно предложенията за промяна на здравноосигурителния модел в България.

От 11:00 часа в Национален пресклуб София прес, ул. “Славянска” 29, ет.7, ще се проведе пресконференция на тема: “Пациенти подават първия колективен иск срещу Национална здравноосигурителна каса”.

Кръгла маса на тема „Европейска седмица по безопасност и здраве при работа” организира Министерството на труда и социалната политика съвместно с Европейската агенция по безопасност и здраве при работа. Тя ще се проведе в хотел Central Park, от 10:00 часа.

От 18.00 часа в манастир „Св. Пророк Илия” ще се проведе Празнична вечерна служба, по повод предстоящият екофорум „Камбана за живота на Земята”, която ще бъде отслужена от великотърновския митрополит Григорий.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще посети Ямбол. В 18:30 часа тя ще се срещне с възрастни хора в Дневния център в село Генерал Инзово.

Министърът на отбраната Николай Цонев ще открие в гр. Дупница паметна плоча на генерал Георги Тодоров – командир на 7-а пехотна Рилска дивизия, по повод 150 години от рождението му.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3794 |21.10.2008 Предстоящо на 22 октомври . 0| 3995 |20.10.2008 Предстоящо на 21 октомври . 0| 3829 |19.10.2008 Предстоящо на 20 октомври . 0| 3924 |16.10.2008 Предстоящо на 17 октомври

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads